• ocak anneleri burayaaaa👼

Selam kızlarr 😘😘 29+0bugün benim de👼🏼 Ben kıyafet aldım az biraz o da. beşik ve kendime emzirme koltuğu😂 gerisi duruyor valla siz hızlısınız

atesinannesi bakalım önce hangimizin ki davranıcak o zaman 🙂 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

essrakenan bizde bu zamana kadar 11 ocak diye bekliyoduk ama bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor uzun zamandır doktor ocak çok geç aralıkda bekliycez dedi ☺

Herşey hazır vallahi heyecandan erkenden bitti her iş🤣

Selamlar bizde 27+5 iz bizde ocak dogumlu olucaz inşallah sezeryanim daha gün vermediler

Goncitos bazi arkadaşlar bayagi hizli ben beşiğine daha bu hafta bakicam pusetimiz anakucagimiz ablamizdan kalma var 😍😍😊😊

essrakenan ay bu konu dursun uzasin ya kucagimiza aldigimizmida da paylasalim heyecanimizi gazi konular ve yarim kalio bu uzasin neler aliyoruz paylasalim tek tek demii

essrakenan hiç sormayın çok heyecanlıyım bian önce gelsin istiyorum.Bugun yatak odası geldi puseti arabası uyku seti vs herşeyi hazır.Bi kıyafetleri az aldım

31+5 im bende .hemen hemen hazır bebişimin kıyafetleri yıkandı fakat ütülenmedi ve tabi çantamız hazır değil henüz. Yaklaştıkça korku heyecan ve duygusallık başlıyo 🙈 Tahminen Doğum 4 ocak olacak hayırlısıyla inşallah 🙏🏻

Ben de 30+5 teyimm🤗 bizim de 11 ocak gözüküyo ama ne zaman gelir bilmem. Ufak tefek şeyler kaldı. Heyecanla bekliyoruz 😍

Benimde 30+4 🙂 Prenses bekleyenlerdenim bende, 5 kilo aldım sadece bu arada

Ben bisey almadım daha basladım az kaldı bıraz korku stres basladı bende 😊