• ocak anneleri burayaaaa👼

Gozdem teşekkürler 😊 sanırım tüylenme olayı bu son 3 ayda olup mide agrilarina sebep olabiliyormuş tecrübelilerin dediğine göre. Dayanabilirsem ilaca hayır

Damla________ evet e tabi birde bebiş büyüdükçe baskılama da yapıyor mide ye

Gozdem mide yanmalari beni baya zorluyo ama yatmadan 2 saat once falan bsyler yemeyi birakiyorum daha rahatim simdilik.

essrakenan benimde daha tam değil eksiklerim çok var sadece odası geldi banyo malzemelerini aldım gerisi hep duruyor ve heyecan çok fazla 😀😀

YakupBraKl hersey yavas yavas oluyor iste canm benim de var daha eksiklerim .bizde odasini banyo malzemelrini aldik kiyafet de denk gelip aldigim bi kac sey var.pusetini battaniyelerini yorganini falan aldik.daha kiyafet alisverisine cikinca tamamlanicak iste zamanla 😊

essrakenan aynen öyle bizde bu aralar hep alışveriş planları yapıyoruz bakalım tamamlanacak yavaş yavaş benim aralık sonu ocak başı dedi doktor daha tam tarih verilmedi bakalım

YakupBraKl banada tam verilmedi kendi hesaplarimiza gore aralik sonu ocak basi ama bakalim doktor ne der

Ben sadece hastane çıkışı, bi kaç zıbın alt çamaşır filan aldım. Kendime de pijama takımı. Sanırım biraz geç kalmışım.

Ben de varım. Sağlıkla ve kolaylıkla geçer doğumlar inşallah. Hazırlıklara halen devam ediyorum.

28+1günlük hamileyim bütün kıyafetler alındı yıkadım utuledim çok şükür bende gece zor uyuyorum bacağım filan karıncalanıyor 🙁

Bende 31+3 haftalık olduk şükur yarın kontrolüm var ve cok merak ediyorum kaç kilo oldu ne kadar büyüdü oğlusum 😍 bu haftalarda doktora doğumla ilgili soru sormak icin cok erken mi doktorumuz biraz cinste tedirgin oluyorum

Selam kızlarr 😘😘 29+0bugün benim de👼🏼 Ben kıyafet aldım az biraz o da. beşik ve kendime emzirme koltuğu😂 gerisi duruyor valla siz hızlısınız