Haticeyildiz hay masallah 😊hepsini de gule gule guzel gunlerde kullanin insallah .kac haftaliksiniz
ocak anneleri burayaaaa👼
27+1 ben siz
atesinannesi aynen oyle zaman gectikce heyecan ve korku bi arada Allah yardimcimiz olsun😇
essrakenan amin allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Bende yavaş yavaş alıyorum herşeyi aklıma geldikçe
atesinannesibizde 30+3 olduk cnm
essrakenan ooo 30 haftalik mi bebisimiz kiz mi erkek mi
atesinannesi amin insallah
hangi hastaneye gidiyorsunuz neree oturuyorsunuz ocagin kacinda dogun yapacaksiniz
atesinannesi ayy sormayin cinsiyet belli deil hala😄her gittigimde farkli bsy soyluyolar bende dogumu bekleyip gormeye karar verdim 😕
atesinannesi 11 ocak gibi ama tam tarihi Allah bilir tabiki
essrakenan nasil hazırlık yapıyorsun o zaman ozel polikliniklere git bence canim hem renkli goruyorsun hem cinsiyetine varana kadar soyluyor
essrakenan yarin tam 27 olucaz amin insallah canim bendede cok fazla heyecan var dogucagi zaman aklima geliyo ne yapicagimi sasiriyorum 😀😀
EsraBayraktar aynen zamanla tamamliycaz galiba yavas yavas😊
29 ocakta bizimkisi oyle gozukuyo jnsallah o tarihte dogarda oglum en buyuk hediyem o olur
atesinannesi siz neler aldiniz hazirliklar ne durumda
Haticeyildiz suan zibin banyo takımı battaniye giysileri felan cok eksikleri var bizim bebisin
atesinannesi ozele gidiyorum ama bende bsy anlamadim bu isten🙂)hazirligimj da yaparken her iki cinsiyete gidecek tarzda yapiyorum dogumda bi surprizle karsilasmayim diye ama bakalim sona dogru iice kesinlesir belki
essrakenan nerde oturuyorsun ki cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun
Haticeyildiz aynen heyecan dorukta aona dogru iice heyecanlaniyoruz bizde bir an once kucuk melegimizi gormek opmek koklamak sevmek istiyoruz