• ocak anneleri burayaaaa👼

essrakenan hiç sormayın çok heyecanlıyım bian önce gelsin istiyorum.Bugun yatak odası geldi puseti arabası uyku seti vs herşeyi hazır.Bi kıyafetleri az aldım

31+5 im bende .hemen hemen hazır bebişimin kıyafetleri yıkandı fakat ütülenmedi ve tabi çantamız hazır değil henüz. Yaklaştıkça korku heyecan ve duygusallık başlıyo 🙈 Tahminen Doğum 4 ocak olacak hayırlısıyla inşallah 🙏🏻

Ben de 30+5 teyimm🤗 bizim de 11 ocak gözüküyo ama ne zaman gelir bilmem. Ufak tefek şeyler kaldı. Heyecanla bekliyoruz 😍

Benimde 30+4 🙂 Prenses bekleyenlerdenim bende, 5 kilo aldım sadece bu arada

Ben bisey almadım daha basladım az kaldı bıraz korku stres basladı bende 😊

kizlar benim sag kalcamdan bi agri giriyo arada bi bu neden oluyo acaba bilen varmi bide yasayan varmi boyle bsy😕

Bizde ocak dogumluyuz ama gunumuz belidil sezeryan oldugu için

essrakenan oldukça heyecanlıyız zaman sanırım bundan sonra geçmek bilmiyor 😊 hazırlıklarımız tamam sadece odamız kaldı hazırlanacak acele etmiyorum yoksa son aylar geçmicek

essrakenan magnezyum eksikliğinden oluyo diye biliyorum magnezyum kullanıyorum hatta . Siz bi doktorunuza sorun yine de herkesin aynı nedenden olmayabilir ama