Zeynep8188 neden inanılmaz olsun ki nasıl aşırı kilolu insanlar varsa zayıflarda olabiliyor yaşıyoruz yani ☺️ üstelik ilk gebeliğim olmasına ragmen bebeklerim erken hissettim detaylıda daha iyi bakıldı ve her istediğimi yiyebiliyorum kilo korkusu olmuyor şuan 23 hafta dayım 12 kilo aldım ve çok takmıyorum 😂 boyum 155 bu arada ☺️
    Minikaydoganlar çok net hatırlıyorum canım faydam olduysa ne mutlu bana. Senin adına çok sevindim böyle devam inşallah. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏼
      Sheda çok duygulandım rabbim saglıklı sekılde büyümeyi nasip etsin canım brnim
        Irono estagfr. sorabilirsin tabi ki hiç sakıncası yok😊 öncelikle korkuların normal çocuk bakmayı bilmekle yaşamak çok farklı birşey ama inan Allah o annelik duygusunu zaten kadına veriyo şükürler olsun. Ben doğumum olana kadar böyle bi korku yaşamadım açıkçası üçüz deyince herkesin bi gözü korkuyodu büyük ihtimal bana acıyolardı nasıl bakcam diye (kötü niyetli olmadığını biliyorum) ama ben bakabileceğime inandım nasıl bakcam diye üzülmek stres yapmak da bi seçim olabilirdi ama ben olumlu düşünmeyi seçtim sana da tavsiye ederim. Tabi ki zor olacak şuan çok bunalacak bi zorluğunu yaşamadım hepsi aynı anda acıkınca biraz zor oluyo ikisini aynı anda emzirdim diyelim biri beklemek zorunda kalıyo. O yüzden hepsi aynı anda acıkmasın diye dua ediyorum saatleri ona göre ayarlamaya çalışıyorum. Onun dışında eşimle atamamdan dolayı üç senedir şanlıurfada yaşıyoruz. Memleketten annem geldi o ve eşim çok yardımcı oluyo şimdilik herşey yolunda çok şükür. Sen de hiç korkma ve yapabileceğine inan herşeyin daha kolay olacağını göreceksin🙏🏼
          Zeynepkbsk gerçekten isim konusu çok zor oldu doğum tarihine karar verdiğimizde isimleri de kararlaştırdık nerdeyse doğumdan sonraya kalacaktı. Tabii ki zor tarafları da var sağlıklı olsunlar da maddi zorlukları hiç sorun değil. Annem yanımda yardımcı oluyo yemek vs konularında bende kızlarla ilgileniyorum. Emzirmek benden gaz çıkarma babadan😁
            Busra3 teşekkür ederim gerçekten öyle Rabbim yardımcı oluyor bi şekilde pozitif düşünmekte fayda var☺️
            zaman0686 ben de öyle olduğunu düşünüyorum canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah🤲🏼
            Elininanasi aminn inşallah🤲🏼Çok uzatmadan anlatmaya çalıştım☺️
            svgi var canım her iki tarafta da ikiz vardı
            Rknvlkn evet canım😍amin inşallah Allah razı olsun🤲🏼