zaman0686 Sheda ay maşallah 🧿 ne güzel bir duygu herşey gelip geçici yeterki canları sağolsun sağlıklı huzurlu mutlu ve sabırlı bir şekilde büyütmen dileğiyle Allah’ın sevgili kulusun sana ne güzel üçüz vermiş 🙏🥰😍
Sheda zaman0686 ben de öyle olduğunu düşünüyorum canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah🤲🏼
Elininanasi Aayy Allah anali babali buyutsun sirinlerini Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
Masalsmom Sheda Yaa gördüm hep instagramda doğumdan önceki halini gözlerinin içi parlıyodu🙈 Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İsimlerii çook güzell inşallah bahtlarıda güzel olur meleklerin 😍🦋
Rknvlkn Sheda yaa üçü de kız mı 🤭🤗 çok güzel ya rabbim hayırlı Saliha evlat etsin inşallah canım benim minik minik ve 3 tane rabbimin ne güzel mucizeleri var 🌺
ElifKural Sheda rabbim sizede yardımcı olsun üç bebiş zor olsa gerek rabbim bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Lil Sheda ikiz kızlarını bekleyen olarak yazınızı okumak ayrıca eğlenceliydi özellikle çene emme kısmı ☺️☺️☺️ Allah bağışlasın hep birlikte çok huzurlu sağlıklı eğlencelimizin ömürler diliyorum 🙏🏽
Zeynep8188 Minikaydoganlar 40 kilo mu 🤗 boyunuz kaç cm merak ettim çok nasıl zayıfsınız ya inanılmazzz
Minikaydoganlar Zeynep8188 neden inanılmaz olsun ki nasıl aşırı kilolu insanlar varsa zayıflarda olabiliyor yaşıyoruz yani ☺️ üstelik ilk gebeliğim olmasına ragmen bebeklerim erken hissettim detaylıda daha iyi bakıldı ve her istediğimi yiyebiliyorum kilo korkusu olmuyor şuan 23 hafta dayım 12 kilo aldım ve çok takmıyorum 😂 boyum 155 bu arada ☺️
ikimelekannesi___ Sheda Maşallah Allah bagislasin 3 bebeği tam zamanında doğurmak helal olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin
Tamam Sheda maşallah ya hem de üç kız 😍 kaderleri bahtları hep açık hep güzel olsun.Ne kadar şanslılar Allah birbirlerinden hiç ayırmasın.İsteyen herkese nasip etsin
Zeynep8188 Minikaydoganlar normal o zaman 155 40 kilo ama çok güzel birşey çok şanslısınız kilo herşeye zarar
Sheda Minikaydoganlar çok net hatırlıyorum canım faydam olduysa ne mutlu bana. Senin adına çok sevindim böyle devam inşallah. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏼