Sheda amin insallahh
Üçüzlerime kavuşma hikayem(35+2w)🥰
[bilinmeyen] amin inşallah🤲🏼
Sheda maaşallah benimde ikizlerim var bende doğal yoldan hamile kaldım
Sheda yaaa nasil guzel yazmissiniz rabbim saglikla buyutmek nasip etsin. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin nasil mutlu oldum okurken. Allahim nazarlardan korusun 🧿🧿🧿🧿
Sheda seni alnından öpmek istiyorum hem üçüz hem 36. Hafta 😌 çok güçlü bir annesin belli ve o bebişlerinden üstesinden gelecek gücü görüyorum seçilmiş anne ayyy hayali bile güzel üç küçük dalton🥰🥰🥰😍😍 benim de bir oğlum var biri de yolda bir yaş olacak aralarında eşim hep ikiz hayali kurardı tam olmasa da bizde de biraz öyle olacak gibi🙈
Allahim sana ve eşine bagışlasın cocuklarınızı. Allahım yürüdüklerini koştuklarını okullarini güzel günlerini göstersin. Hic birbirlerinden ayrilmasınlar 🤗🤗❤
Sheda ne kadar güzel bir mucize yaaa😍çok şanslısın canım 😍 Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin hep huzurlu mutlu olun en yakın üç arkadaşınla 😍
Sheda amin inşallah teşekkür ederim 🥰
Sheda maşallah 41 kere allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin insan okurken bile gülümsüyo cok güzel bir duygu olmalı.kısmen biliyorum bende ikiz teyzesiyim bakımları cok zor olsada allah yardım ediyo şükürler olsun.
Minikaydoganlar normal o zaman 155 40 kilo ama çok güzel birşey çok şanslısınız kilo herşeye zarar
Sheda anam bir ddğil iki değil tam üç cadı 😂🙄🤯 allah bağışlasın yardım etsin