Lil darısı başınıza inşallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin😍
Tugba2626 22 kilo aldım keşke biraz daha kilolu doğsalardı😁 geliyor canım çok şükür😊
Tamam aminnn güzel dualarınızın hepsi için💕
Herkese tek tek dönmeye çalıştım. Gözümden kaçan olduysa kusura bakmasın🙏🏼💕
    [bilinmeyen] amin inşallah🤲🏼
    Sheda maaşallah benimde ikizlerim var bende doğal yoldan hamile kaldım
    Sheda Hayırlı olsun gözünüz aydın. Biz bir tane ile zor idare ediyoruz sizin ucuz kolay gelsin 😊
    Sheda yaaa nasil guzel yazmissiniz rabbim saglikla buyutmek nasip etsin. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin nasil mutlu oldum okurken. Allahim nazarlardan korusun 🧿🧿🧿🧿
    Sheda seni alnından öpmek istiyorum hem üçüz hem 36. Hafta 😌 çok güçlü bir annesin belli ve o bebişlerinden üstesinden gelecek gücü görüyorum seçilmiş anne ayyy hayali bile güzel üç küçük dalton🥰🥰🥰😍😍 benim de bir oğlum var biri de yolda bir yaş olacak aralarında eşim hep ikiz hayali kurardı tam olmasa da bizde de biraz öyle olacak gibi🙈
    Sheda cok tsk ederim benimde esim urfali korkularima tercuman oldunuz Allah razi olsun
    Allahim sana ve eşine bagışlasın cocuklarınızı. Allahım yürüdüklerini koştuklarını okullarini güzel günlerini göstersin. Hic birbirlerinden ayrilmasınlar 🤗🤗❤
    Sheda ne kadar güzel bir mucize yaaa😍çok şanslısın canım 😍 Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin hep huzurlu mutlu olun en yakın üç arkadaşınla 😍