Sheda masaallah rabbim size bagislasin onlari saglikla buyusun melekler 3 uz annesi olmakga bir ayricalik bence masaallah size😍😍😍
    Sheda çok tatlı ♥♥♥ Maşallah bin kere size. Sağlıkla huzurla analı babalı büyütsün inşallah Allah
      Öncelikle cok gecmis olsun Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin size bi sorum olacaktı ben bebek bakimindan cok korkuyorum uyku acisindan aglayinca napcam flan diye korkurlarim var kesinlikle yanlis anlamayın 3une bakmak zor oluyor mu en zorlandiginiz sey ne kotu bir niyetle sormadim sadece 3 bebek bakmak kesnlikle cok guzel bir tecrube cesaret diye dusunuyorum 😏
        Sheda biz bir ismi bulmaya zorlanıyoruz maşallah sizinki daha zor olmuştur 😁 allah'ım bahtlarini açık etsin tek doğum 3 evlât güzel.bir duygu olsa gerek bide bisey sormak istiyorum bakımı çok.zor olmuyor mu acaba yemekleri bezleri bide ev isi derken nasıl.yapiyorsunuz 😁
          Sheda canım benimmm😍 hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim ahlaklı olmalarını da nasip etsin💕😘
            Sheda oyyyy maşaAllah yaaaa😍tedavi ile mi oldu canım yoksa normal yollarla mı 😍
              Sheda Maşallah 🧿 Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah. Size de sağlık, güç, kuvvet diliyorum ama pozitif olmanız zaten hepsini getirecektir. Harikasınız 👍🏼☺️
                Sheda ay maşallah 🧿 ne güzel bir duygu herşey gelip geçici yeterki canları sağolsun sağlıklı huzurlu mutlu ve sabırlı bir şekilde büyütmen dileğiyle Allah’ın sevgili kulusun sana ne güzel üçüz vermiş 🙏🥰😍
                  Aayy Allah anali babali buyutsun sirinlerini
                  Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
                    Sheda kız ben bi taneyi zor doğurdum maşallah 😀😀😀 genetikte var mı ikiz üçüz
                      Sheda Yaa gördüm hep instagramda doğumdan önceki halini gözlerinin içi parlıyodu🙈 Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İsimlerii çook güzell inşallah bahtlarıda güzel olur meleklerin 😍🦋
                        Ay çok maşallah, sana da maşallah🙏🏻 Allah güç kuvvet versin gözünüz aydın💜💜
                          Sheda maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 3üzlerini ☺️
                            Sheda üçüz bebek ya maşallah 🤩 Allah analı babalı büyütsün 🥰
                              Sheda yaa üçü de kız mı 🤭🤗 çok güzel ya rabbim hayırlı Saliha evlat etsin inşallah canım benim minik minik ve 3 tane rabbimin ne güzel mucizeleri var 🌺
                                Sheda rabbim sizede yardımcı olsun üç bebiş zor olsa gerek rabbim bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
                                  Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın benim de ikizlerim olacak İnşaAllah
                                    Sheda ikiz kızlarını bekleyen olarak yazınızı okumak ayrıca eğlenceliydi özellikle çene emme kısmı ☺️☺️☺️ Allah bağışlasın hep birlikte çok huzurlu sağlıklı eğlencelimizin ömürler diliyorum 🙏🏽