Sheda ne mutlu size harika bir doğum hikayesi ve üç tane melek ömürleri güzel olsun inşallah
Üçüzlerime kavuşma hikayem(35+2w)🥰
Sheda 1sizinle ilk kilo mevzusu konusunda konusmuştuk benim ikiz sizin üçüz bana nasıl cesaret verdiniz anlatamam 40 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce tartıldım 12 kilo almıştım herkes olumsuz konusuyordu şuan kendim dogum yapmısım üçüzleri dogurmusum gibi mutlu oldum rabbim hayırlı evlat etsin sizlere bağışlasın darısı bizim başımıza çok sevindim M 🥰🥰🥰
Sheda ayyy yaa kız ne mutlu sana uc tane evladın oldu kırkbınkere masallah
Öncelikle cok gecmis olsun Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin size bi sorum olacaktı ben bebek bakimindan cok korkuyorum uyku acisindan aglayinca napcam flan diye korkurlarim var kesinlikle yanlis anlamayın 3une bakmak zor oluyor mu en zorlandiginiz sey ne kotu bir niyetle sormadim sadece 3 bebek bakmak kesnlikle cok guzel bir tecrube cesaret diye dusunuyorum 😏
Sheda biz bir ismi bulmaya zorlanıyoruz maşallah sizinki daha zor olmuştur 😁 allah'ım bahtlarini açık etsin tek doğum 3 evlât güzel.bir duygu olsa gerek bide bisey sormak istiyorum bakımı çok.zor olmuyor mu acaba yemekleri bezleri bide ev isi derken nasıl.yapiyorsunuz 😁
Sheda canım benimmm😍 hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim ahlaklı olmalarını da nasip etsin💕😘
Sheda oyyyy maşaAllah yaaaa😍tedavi ile mi oldu canım yoksa normal yollarla mı 😍
Sheda ay maşallah 🧿 ne güzel bir duygu herşey gelip geçici yeterki canları sağolsun sağlıklı huzurlu mutlu ve sabırlı bir şekilde büyütmen dileğiyle Allah’ın sevgili kulusun sana ne güzel üçüz vermiş 🙏🥰😍
Aayy Allah anali babali buyutsun sirinlerini
Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
Sheda Yaa gördüm hep instagramda doğumdan önceki halini gözlerinin içi parlıyodu🙈 Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İsimlerii çook güzell inşallah bahtlarıda güzel olur meleklerin 😍🦋
Ay çok maşallah, sana da maşallah🙏🏻 Allah güç kuvvet versin gözünüz aydın💜💜
Sheda maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 3üzlerini ☺️
Sheda 3 tane kızınmı oldu çok güzel ya normal yollamı kaldım