Zeynepkadas hadi hayırlısıyla gününde gelsin yavrucak, ayakta durup veya iş yaparken mi ağrıyor sırtın?
    Burcumom bende son haftadayım 🥰 merakla bekliyorum miniğimi elini ayağını yüzünü...sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Bizim kilomuz 4 kiloyu geçmek üzere mecbur sezeryan olcaz sanırım bakalım 🤔 hayırlısı ne ise o olsun diyorum 🤗
      Memmedova ☺️ Ne güzel canım sağlıkla gelsinn yerine sevmiş demekki😊
      Snnddhbdbdnr canım valla bilmiyorum doktorum bana yapmadı sezaryen olacağım diye sanırım
      Ahsenveannesi canım kasılmalarının düzeni nedir dakika aralığı, gerçek kasılma ise bence gitmeden önce ara kasılmalarının aralığını söyle o seni yönlendirir
        Nsns hasi hayırlısıyla gelsin son günlerde beklemek çok zormuş onu anladıl ben, benimde son 1 yarın doğacak inşallah😊
        Seden hayırlısıyla gelsin canım, aynen son zamanlar biraz sıkıntılı bir de kiloyu sağlam almışsan hareketlerin kısıtlanıyor bayaa i, doğurunca kurtulacağız inşallah😊
          Deletedmom56 ahaha içimde büyütüyorum ben çocuğumu direk okula gçndercem burdan çıktıktan sonra diyorum ben öyle diyenlere😀
          Burcumom 15 dkda bir canim ama agri yok karnim sertlesiyor biraz nefesim kesiliyor 15 sn kadar suruyor nisan falan da gelmedi
          Burcumom hepimiz inşallah :) yok 7 kg aldim sadece ama nefes darlığı kısıtlıyo beni su fazlalığı var zor oluyo :)
          Günaydın sevgili anneler☺️ Bizim de 38 bitmek üzere. Ama hiç gelesi yok son 1 hafta daha beklicez geldi geldi gelmedi sezaryen olucam. En son cumartesi kanala girmemişti. Sizinki kanala girdi mi nasıl farkedebiliyor musunuz?
            Burcumom 39+2 bugün kontrolum var kendimi patlıcak gibi hissediyorum 😄😄
            Nsns anam benimki de aynı ama ağrı sızı yok dün de o kadar yürüdüm ya
            • Nsns bunu yanıtladı.
            • Nsns bunu beğendi.
              Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
              SevgibiR ay bugün full yürüdüm sadece yorgunum şuan bakalım ne olacak nst de normal hemşire 41i görürsün sesi meraktayım 🤷‍♀️🤭
              Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁