BehiyeGrel ay son günlere doğru çok kötü oluyormuş insan☺️
38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
Zeynepkadas hadi hayırlısıyla gününde gelsin yavrucak, ayakta durup veya iş yaparken mi ağrıyor sırtın?
Snnddhbdbdnr canım valla bilmiyorum doktorum bana yapmadı sezaryen olacağım diye sanırım
Ahsenveannesi canım kasılmalarının düzeni nedir dakika aralığı, gerçek kasılma ise bence gitmeden önce ara kasılmalarının aralığını söyle o seni yönlendirir
Deletedmom56 ahaha içimde büyütüyorum ben çocuğumu direk okula gçndercem burdan çıktıktan sonra diyorum ben öyle diyenlere😀
Burcumom 15 dkda bir canim ama agri yok karnim sertlesiyor biraz nefesim kesiliyor 15 sn kadar suruyor nisan falan da gelmedi
Burcumom yarın kontrolüm var söylücem cnm
Günaydın sevgili anneler☺️ Bizim de 38 bitmek üzere. Ama hiç gelesi yok son 1 hafta daha beklicez geldi geldi gelmedi sezaryen olucam. En son cumartesi kanala girmemişti. Sizinki kanala girdi mi nasıl farkedebiliyor musunuz?
Burcumom 39+2 bugün kontrolum var kendimi patlıcak gibi hissediyorum 😄😄
TugceArslan ben geldim bende ilk çatı muayenesini oldum sancılarım var ama açılmam yok 😬😬 durumlar kötü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁