Symk69_ ondan olabilir çünkü bu dediklerin magnezyum eksikliğinde olur
Uyku sorunuu
raziyebal_16 Teşekkür ederim bilgi için.. 🙋🏻♀️
Enisecik tesekkur ederim. Bu gece bol bol okudum biraz lavanta yagi damlattim yastigima yine uyku sorunu vardi ama biraz daha fazla uyudum gibi
Nidagldmr magnezyum uykuya geçişte iyi oluyo aslında 3 formu içinde olanlar var ya. Benim uyku sorunuma iyi geldi bende de kaygı stres gibi bi şey oluyordu daha zihnim uyanmadan bedenim kendini yataktan atmak istiyo gibi berbat bi durum 😢 şimdi iyiyim
Deryakaya1802 magnezyum kullanmiyorum bu hafta doktora soyleyeyim belki benim de eksiklik vardir iyi gelir cunku benzer seyler yasiyormusuz. Tesekkur ederim
Deryakaya1802 ben de kaygı stres aynı şekilde cok ilginç ya sanarsınız ki yeni geldim dünyaya alışıyorum 🤣
Enisecik evet evet ben de öyle oluyordum stres katgı bozukluğu gibi irkilmeyle zorla kalkma nabzın hızlanması falan 😄 beynim hala uyanmamış ama bedenim zorla uyandırılmış gibi
Enisecik gece uyanmalarım uzun zamandır var ama son dönemde değişik bir hal aldı beslenmeme daha dikkat ediyorum iki gündür sanki biraz daha iyi gibi bilemiyorum ki psikolojik mi 😄 kontrole gidince soracağım. Doktor da ne desem gayet normal diyo
Deryakaya1802 doğurdun mu peki Geçtimi sonra