24 haftalik hamileyim ve 2 saatten fazla asla uyuyamiyorum. Bişey beni yataktan atiyo sanki huzursuzluk kaygi gibi bisey yasiyorum. Omzumda uyusma gibi icten bi kasinti gibi degisik bisey surekli dokunma istegi oluyo yani yasadigim durumu tam anlatamiyorum ama cok kotuyum 😔 benzer seyler yasayanlar var mi

Nidagldmr, başlığı Uyku sorunuu olarak değiştirdi.

Nidagldmr 15+3 bizimde.. Kaygı huzursuzluk gibi şeyler yok fakat uyku sorunum var uykum olduğu halde uyuyamıyorum özellikle geceleri bazen 1 bazende 4 saatlik uykuyla duruyorum.. 🤦🏻‍♀️ Çok çabalıyorum ama olmuyor.. 😒

Nidagldmr Yes o haftalar uykusuzluk oluyor alışıyorsun sonra uykun hafifleyebilir 2 saat uykuyla bile dinç hissedebilirsin o haftalar bende öyleydim ama korku kaygı bunlar nazar ve psikolojik yaşadım biliyorum. 37 . Hafta çok şükür oku bol bol 7 şer nas felak ayatelkürsi

Symk69_ Uyanınca telefona bakıyorsanız uykunuz dağılır gözlerinizi kapatın hayal kurun 😍

Enisecik tesekkur ederim. Bu gece bol bol okudum biraz lavanta yagi damlattim yastigima yine uyku sorunu vardi ama biraz daha fazla uyudum gibi

Nidagldmr magnezyum uykuya geçişte iyi oluyo aslında 3 formu içinde olanlar var ya. Benim uyku sorunuma iyi geldi bende de kaygı stres gibi bi şey oluyordu daha zihnim uyanmadan bedenim kendini yataktan atmak istiyo gibi berbat bi durum 😢 şimdi iyiyim

Nidagldmr Süreç ne kadar sancılı da olsa yalnız olmadığını bilmekte iyi geliyor insana.. 🎀

Nidagldmr uykuyu uyuyup uyumadıgını anlayamıyor musun ? Bende çok yasadımda uykum bozuldu diye çok telaş yaptım

Symk69_ kafaya taktıkça sıkıntı oluyor Heleki benim gibi kaygı bozukluğun varsa uykun yok aslında bence o uyku yetiyor gibi

Nidagldmr rutin oluşturmaya çalış ben şöyle yaptım sıcak duş alırım süt içerim 22.00-23.00 da telefon bırak gözünü kapat oku teşbih çek uyansanda telefona bakma 🤣 saate bakma kaç saat uyudum diye baktıkça cortingen

Enisecik İster istemez takıyor insan haklısın ama her şey olacağına varır.. Hep öyle olmadı geriye dönüp bakınca kaygı duyduğun endişelendiğin çoğu şeyi atlatıyorsun olup geçiyor.. Kendine iyi davran insan en çok kendine ihtiyaç duyduğu dönemlerdeyiz.. 🙃