Doga_deniz DrElf 4 tane küçük aldım lcwdekilerden bi tane de büyük aldım ama denk gelirsem yine alıcam herkes çok kullanışlı oluyo diyo tavsiye ediyolar baya
Zuhresule DrElf ben 3 tane aldım bugün geldi. ebebekteki gibi değil kalitesi. Tamamen polyester gibi. Bakım çantamda tutarım ancak
Tugba2626 DrElf ben bundan 2 kutu aldım . Tamamen organik ürünleri . Prima da kimyasal var bilgin olsun .
Tugba2626 DrElf yok doğmadı daha bir iki kişi sızdırıyor demiş bende gidip araştırdım . Düzgün bağlandığında sızma yapmıyormuş . Kullananlar memnun baya . Alerji desen o da şans işi prima bile bazı bebeklerde alerji yapıyo inş bizde olmaz
Eminer Tuba52 bende merak ediyorum yani hadi gerek kalmadi emzik falanda aliyorlar hadi bebek onu tutmadi bosu boşuna gidecek para dogunca alinir bunlar bnce gerek olursa
Tuba52 Eminer ona kaldıysa aldığımız kıyafetleri ne kadar giyiyorlar ki ,o hesaplara girersek hiçbişi almamak gerek .ben emzik iki modelde uygun fiyatlı aldım tutar tutmaz en azından hem kafam hem cebim rahat eder
SerminMutlu Eminer o kismet işi 10 tane emzik degistiren var onlarda almasin o zaman nasilsa tutmuyor diyerek dogmadan indirimden almak varken dogunca pahaliya almak neden ? Ayrica varsin tutmasin emzik giden 30 tl olsun neye vermiyoruz ki onu :))
Glsnarstrn İyi akşamlar arkadaşlar.e bebekte mymio kuzu 5 li takım varmış önce haberim olmadı.tekrar stok yenilenirmi sizce?veya mağazalarda bulunabilirmi?
DrElf Glsnarstrn bilmiyorum ama indirimden n11 dem grisini almıştım ben 15 tl ye bulun geldı tam bir harika😍 bulursan al muhakkak
CimKefA Mintos manuel olanlar çok can acıtıyor diye duydum kişiden kişiye değişir mi acaba sizin memnun olduğunuzu duyunca sevindim elektronikler çok pahalı
Mintos CimKefA aventin içi silikonlu göğüse masaj yapıyormuş direk plastik değil yani benim acıtmıyor yani böyle bi şikayetim olmadı.ha elektikli he manuel aynı memeden çekecek sütü oda acıtır öyle bakarsanız :)
CimKefA semazkcblc loobex olarak yazılıyor arayıp bulamayanlar için :) Ama yorumlarda niye kötü demişler :S uygun diye sevinmiştim
semazkcblc CimKefA yaa kötü yorumlar mı yapmışlar😔 bende sevinmiştim hem temasla hem temassız ölçüyo diye tühh😔
Doga_deniz Tuba52 ben de iki tane aldım valla uygun da değil baya güzel fiyatı bebek almazsa kendim kullanırım artık yazık olmasın 😂😂😂
SerminMutlu Tuba52 o kadar katılıyorum ki su yazdiginiza onu almayin bunu almayin sonra ihtiyac oldugunda gidin pahaliya alin ben emzikte biberonuda yarisindan az fiyata aldim mesela :)
gozdelen Kizlar ben besik aldim 60×120. Icine yatak alacagim ama nasil yatak almam gerekiyor bir turlu karar veremedim. Oneride bulunabilecek birisi var mi?
Aysefee gozdelen http://www.pukkahome.com/pukkabambupark60x120 ben araştırmalarım sonucu bu yatağı alcam
gozdelen Zuhresule sert sunger oneriyorlar genellikle ama cokme oluyo mu o sekilde yaptirinca yatakta?