İki gün önce hcgh değerim 165 iki gün sonra 230 korkacak bşey var mı değerim çok çıkmamış lütfen yardımcı olur musunuz ? 😪😪😪😪😪
TAVSİYELEŞME POSTU💡
[bilinmeyen] ben aldım hatta indirim sayfasına da yazmıştım. Trendyolda 182 tl ye gelmişti. Bir de 30 tl indirim çeki verilmişti o dönemde... 152 ye gelmiş oldu.
https://www.civilim.com/sleepy-merhaba-bebek-seti-2646?gclid=EAIaIQobChMIvYWm0Zu74AIVguiaCh3KGwcDEAQYASABEgJv0vD_BwE nasıl sizce? Gerçi sleepy mi prima mi alsam kararsızım
Btlll biz joie litetrax 4 aldık geldi açıp kapanması falan çok basit ve çok sağlam tekerlekleri büyük döndürmesi falan çok rahat daha bebeğimiz doğmadı kullanmadık ama ben çok beğendim baya rahat belli
DrElf 4 tane küçük aldım lcwdekilerden bi tane de büyük aldım ama denk gelirsem yine alıcam herkes çok kullanışlı oluyo diyo tavsiye ediyolar baya
- Düzenlendi
DrElf ben 3 tane aldım bugün geldi. ebebekteki gibi değil kalitesi. Tamamen polyester gibi. Bakım çantamda tutarım ancak
DrElf ben bundan 2 kutu aldım . Tamamen organik ürünleri . Prima da kimyasal var bilgin olsun .
Limonannesi alanlar var cnm
Tuba52 teşekkür ederim canım 😊
Tubi231089 akakçeden sipariş verdinşz mi daha önce
İyi akşamlar arkadaşlar.e bebekte mymio kuzu 5 li takım varmış önce haberim olmadı.tekrar stok yenilenirmi sizce?veya mağazalarda bulunabilirmi?
Zeynep7492 park yatak jokerden almıştım ben 299 tl ye
Doga_deniz tşkkrler yorum içinn😊
semazkcblc loobex olarak yazılıyor arayıp bulamayanlar için :)
Ama yorumlarda niye kötü demişler :S uygun diye sevinmiştim
Ama yorumlarda niye kötü demişler :S uygun diye sevinmiştim
[bilinmeyen] ne işe yarıyor bu ürün biraz bilgi verir misiniz Teşekkürler 😊
Glsnarstrn bilmiyorum ama indirimden n11 dem grisini almıştım ben 15 tl ye bulun geldı tam bir harika😍 bulursan al muhakkak