TAVSİYELEŞME POSTU💡
Kızlar gitti gidiyordan e bebeğin indirimli ürünleri benmkiler gelmedi kargoya bile verilmedi sizinkiler ne durumda
Kızlar bşey sorabilir miyim
İki gün önce hcgh değerim 165 iki gün sonra 230 korkacak bşey var mı değerim çok çıkmamış lütfen yardımcı olur musunuz ? 😪😪😪😪😪
[bilinmeyen] ben aldım hatta indirim sayfasına da yazmıştım. Trendyolda 182 tl ye gelmişti. Bir de 30 tl indirim çeki verilmişti o dönemde... 152 ye gelmiş oldu.
https://www.civilim.com/sleepy-merhaba-bebek-seti-2646?gclid=EAIaIQobChMIvYWm0Zu74AIVguiaCh3KGwcDEAQYASABEgJv0vD_BwE nasıl sizce? Gerçi sleepy mi prima mi alsam kararsızım
Btlll biz joie litetrax 4 aldık geldi açıp kapanması falan çok basit ve çok sağlam tekerlekleri büyük döndürmesi falan çok rahat daha bebeğimiz doğmadı kullanmadık ama ben çok beğendim baya rahat belli
DrElf 4 tane küçük aldım lcwdekilerden bi tane de büyük aldım ama denk gelirsem yine alıcam herkes çok kullanışlı oluyo diyo tavsiye ediyolar baya
- Düzenlendi
DrElf ben 3 tane aldım bugün geldi. ebebekteki gibi değil kalitesi. Tamamen polyester gibi. Bakım çantamda tutarım ancak
DrElf ben bundan 2 kutu aldım . Tamamen organik ürünleri . Prima da kimyasal var bilgin olsun .
Limonannesi alanlar var cnm
Tuba52 teşekkür ederim canım 😊
Tubi231089 akakçeden sipariş verdinşz mi daha önce
İyi akşamlar arkadaşlar.e bebekte mymio kuzu 5 li takım varmış önce haberim olmadı.tekrar stok yenilenirmi sizce?veya mağazalarda bulunabilirmi?
Zeynep7492 park yatak jokerden almıştım ben 299 tl ye
Doga_deniz tşkkrler yorum içinn😊