PelinAli Beneto aldim canim ben indirimdeydi nisanda doğumum benimde
TAVSİYELEŞME POSTU💡
SerminMutlu mustela biraz pahali geldide bana
SerminMutlu Evet ya bi ara avent seti indirimdeydi hergün bakiyorum ne zaman olcak bakalım arkadaslarim kullaniyor çok memnunlar
PelinAli yok canim bidaha olurmu bilmem e bebege bakmak lazim sanirim🤔
YsmnYsn oda pahali ya dusmesini bekliyorum biraz 😤
Sevim97 bende o adresten aldm aynı şekil geldi güvenebilirsiniz tabi daha kullanmak nasip olmadı🤗
Kızlar sevi baby nin mi yoksa babyjem in mi reflü yatağını almalıyım
Usakli64 biz baston tarzı travel aldık cnm peg pregonun si swich modeli tek kalmstı uyguna denk geldı ama devamı yok sanırım. Bence hantal biley almaktansa böyle bir set almak çok daha mantıklı travel alanların hepsı sonra bastona dönüyor
Tuba52 daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir bir yer mi
Meralim09 bime gelmişti green clean aldık içeriği organik
Sibel0881 hangi marka model acaaba
DrElf 2 aldık şimdilik ama babannemizde yaptıracak sanırım 1 tane de
DrElf doğmadan önce 2 tane aldım doğduktan sonra 1 ay içinde 4 5 tane daha aldım ebebekten
SevCem ben lansinoh mommayı öneriyorum meme reddi de yaptırmıyor . Nuk hiç kullanmadım bilmiyorum
BuketBerkay sevi baby kesinlikle diğerinin kılıfı tüm ipi pisliği topluyo 😖
İntaşlar dışında parça müslün kumaş satan yer biliyor musunuz?
Mermerşah ve müslin aynı şey mi? Bebeği yıkadıktan sonra havludan önce mermerşaha/tülbente sarma tavsiyesi okudum bir sürü yerde, suyu daha iyi çekiyor ve ısıtıyor diye. Müslin daha kalın gibi geliyor bana aynı görevi görmez mi acaba farklı şeyler mi?
-zlhzynp- canım ben bitanesini trendyoldan gecelik olarak aldım ama normaldede kullanılabilcek bişey. Waikikiden de alt üst takım aldım üstü gömlek gibi düğmeli olanlar varya mavi yeşil arası bi renk küçük çiçek desenleri var ama onu da yine sonrasında kullanılabilecek bi pijama aldım. Diğer güpürlü,taşlı,tüllü takımlar benim hoşuma gitmiyor pek:/ fiyatları da uygundu. Gecelik:70tl pijama:90 tl idi bilgin olsun☺️
Merveklcars https://www.enucuzbebekmarket.com/ bu sitede görmüştüm ben dediğiniz gibi sade düz tulum. Hala varmıdır bilmiyorum ama