Bebek arabasında Yoyko 360 derece dönen travel sistem mi yoksa Joie litetrax 4 travel sistem mi önerirsiniz hangisi daha kullanışlı kullanan var mı ikisinden birini ??
    Kullananlar ateş ölçer için tavsiye verebilir misiniz?
    [bilinmeyen] canım ben nisan sonu gbi dogum yapcam . Gebe eğitimi aldım . Ve oradaki bayan duş sonrası kol altından kundak gbi sarmamın onu rahat ettireceğini söledi hem hava alıo terletmio suyu hemen çekio ikili orta boy lcw de uygunda görünce aldım ,çevremdeki tüm arkadaşlarım büyük boyunu dışarda puset üstüne atıyorlar yazında üstlerine örtmek yeterli olur diye düşünüyorum .
    Bişey sorucam göğüs pompası falan alıyorsunuz ama olaki ( tabi inşallah olmaz ) sütünüz naparsanız yapın gelmezse bu cihazları ne yapacaksınız ?
      Btlll ayrı ayrı takma zahmetine girmek istemeyip içine puseti koyup gezdirmek sorun olmazsa tabiki joie 🙂 ama bu bizim yani eşimin tercihi olmadığı için ayrı konseptli olanı tercih ettik
      Tugba2626 canım günlerce gelmeyedebilir evet haklısın ama sarımsı sıvı biriken bişi oluyor gögüste ve sıvı şeklinde geliyor . Bu ciddi sorunlara sebebiyet veriyormuş ne olursa olsun bulundurmak bi damlada olsa da kullanmak gerek diye düşünüyorum 🤔
        SevCem bende onun çiko markasını aldım bebekte gaz yapmayı önlüyormş oradaki kız tavsiye etmişti
        Kızlar sade tulum set olduğundan bahsetmişti biri hangi siteydi? Üzerine kendim işleme yapacağın hastane çıkışında.
          SerminMutlu Evet ya bi ara avent seti indirimdeydi hergün bakiyorum ne zaman olcak bakalım arkadaslarim kullaniyor çok memnunlar
          Sevim97 bende o adresten aldm aynı şekil geldi güvenebilirsiniz tabi daha kullanmak nasip olmadı🤗