Kızlar kaç tane müslin battaniye aldınız
TAVSİYELEŞME POSTU💡
Bebek arabasında Yoyko 360 derece dönen travel sistem mi yoksa Joie litetrax 4 travel sistem mi önerirsiniz hangisi daha kullanışlı kullanan var mı ikisinden birini ??
SerminMutlu şu an Yok sanırım indirim
Meralim09 şampuan mustela Konak önleyici olan deterjan boron
Kullananlar ateş ölçer için tavsiye verebilir misiniz?
snybzkrt ceylin den 41 burdanın yanındaki mağazadan
[bilinmeyen] canım ben nisan sonu gbi dogum yapcam . Gebe eğitimi aldım . Ve oradaki bayan duş sonrası kol altından kundak gbi sarmamın onu rahat ettireceğini söledi hem hava alıo terletmio suyu hemen çekio ikili orta boy lcw de uygunda görünce aldım ,çevremdeki tüm arkadaşlarım büyük boyunu dışarda puset üstüne atıyorlar yazında üstlerine örtmek yeterli olur diye düşünüyorum .
Bişey sorucam göğüs pompası falan alıyorsunuz ama olaki ( tabi inşallah olmaz ) sütünüz naparsanız yapın gelmezse bu cihazları ne yapacaksınız ?
Kızlar sade tulum set olduğundan bahsetmişti biri hangi siteydi? Üzerine kendim işleme yapacağın hastane çıkışında.
PelinAli Beneto aldim canim ben indirimdeydi nisanda doğumum benimde
SerminMutlu mustela biraz pahali geldide bana
SerminMutlu Evet ya bi ara avent seti indirimdeydi hergün bakiyorum ne zaman olcak bakalım arkadaslarim kullaniyor çok memnunlar
PelinAli yok canim bidaha olurmu bilmem e bebege bakmak lazim sanirim🤔
YsmnYsn oda pahali ya dusmesini bekliyorum biraz 😤
Sevim97 bende o adresten aldm aynı şekil geldi güvenebilirsiniz tabi daha kullanmak nasip olmadı🤗
Kızlar sevi baby nin mi yoksa babyjem in mi reflü yatağını almalıyım