• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

M-g2118 ümraniye devlet hastanesi 14+4 de perinatoloji de ikili test için gittiğimde asistan doktor söyledi erkek diye şok olduk valla

ceyceyakc benim dondu malesef tabi once saglik ama insanin hevesi kursagind kaliyo

rabis1510 hayır canım devlete gidiyorum diğer kızlarımda da hep devlete gittim orda doğum yaptım ama inanamıyorum yani nasıl olur diyorum

rabis1510 inan bende doktora sorduğum tek şey buydu nasıl görülmez şimdiye kadar dedim kordon kapatmış arayı görememişiz falan dedi o da şaşırdı

rabis1510 16 hafta geçmeden cinsiyeti paylaşmayın kimseyle 16. Haftaya kadar cinsiyet tahminidir zaten. Normal

rabis1510 aynısı şuan benim durumum hep kız dedindi bana doktor bu hafta erkek diye pipi resmini verdi şoktayım bende ama inanamadım

rabis1510 bana detaylıda kız demişti😅 erkek çıktı hala her gıttıgımde soruyorum 😅

Bet3346 bnde aynı şuan böyleyim 20 haftaya kadar kız bildiğim bebeğim şuan erkek diyor doktor 😅😅

rabis1510 hangi haftalarda erkek sonra kız dediler. Darısı başıma diyim :) tabi sağlıklı olsunda içim yine de bir kız evlat çok istiyor hep hayalimdi

rabis1510 bu paylaşımdan sonra erkek denilen herkes şüphe etmeye başladı galiba bana da 13.haftada kız 16.haftada bu fotoyu gösterip pipi diyerek erkek dediler ama ben de şuan şüpheye düştüm

cnscns16 inanin benim.hatam hemen kendimi ona gore hazirlamam etrafa soylemem simdi herkes aaa yinemi kiz diyip canimi skiuolar

Fikriyeaytekin çok tuhaf değil mi ilk haftada olsak neyse de yolu yarılamışız dua ediyorum ki doğumdan öğrenmedik 😁😁

Ay fetal dnada yanılma olmaz dimi ya gerçi onu bile duyduk ama 😄

rabis1510 hiç kafana bile takma benim ikinci kızım da öyle demişlerdi hiç umursamadım bile evladın kızı erkeği mi olur dedim siz seçersiniz bize Allah nasip etti dedim hep boşver düşünme böyle allahım sınar dener sağlıklı olsun gerisi boş

rabis1510 hayır devlet evet detaylıda kız demıstı hem ultrasonda bakan kısı hemde sonuç gosterdıgım doktor :))