• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

Hnfcls aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da evlatlarımız

Fikriyeaytekin ben detaylıda öğrendim canım iki doktordan geçtim ikiside erkek dedi sen girdin mi detaylı ya 😁

rabis1510 cinsiyet değişmez doktor yanılmış 1.çocugumda 11+6da erkek dedi oğlum oldu 2.çocugumda 14.haftada kız dedi kızım oldu tekrar hamileyim 12. haftada erkeğe benziyor yanılma payı var dedi doktor henüz gitmedim bakalım görmez erkek mi kız mı

rabis1510 banada 14. Haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada erkek kesin dedi. Devlet hastahanesine gidiyorum bu arada.

rabis1510 bende 16nci haftada öğrendim kız dedi geçen mantar enfeksiyonu olduğu için özele gittim onada sordum oda kız dedi inşallah değişmez şuan 18+6☺️☺️

BusraUfuk bugün bana sa aynisi ni dedi erkek olsa tesisleri olur dedi onu da goremedi kiz gibi dedi çok merhaba edyrm 2 oğlum var

Fikriyeaytekin haftan gelince ayrı yapılıyorlar canım o zaman net ögrenirsin ama doktorun erkek dediyse değişmez bu saatten sonra

@“rabis1510”#p35615807bugün yaşadım bu şoku daha dün devlet hastanesinde kız dedi doktor bugün özel doktor hatta perinatolog detaylı ultrasonda erkek kesin dedi pipisini bile gösterdi 16+4üm bende

bussraozturk forograf gozukmuyor sok oluyorum ya bu sira hep duyuyorurum