• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

Bet3346 bnde aynı şuan böyleyim 20 haftaya kadar kız bildiğim bebeğim şuan erkek diyor doktor 😅😅

rabis1510 hangi haftalarda erkek sonra kız dediler. Darısı başıma diyim :) tabi sağlıklı olsunda içim yine de bir kız evlat çok istiyor hep hayalimdi

rabis1510 bu paylaşımdan sonra erkek denilen herkes şüphe etmeye başladı galiba bana da 13.haftada kız 16.haftada bu fotoyu gösterip pipi diyerek erkek dediler ama ben de şuan şüpheye düştüm

cnscns16 inanin benim.hatam hemen kendimi ona gore hazirlamam etrafa soylemem simdi herkes aaa yinemi kiz diyip canimi skiuolar

Fikriyeaytekin çok tuhaf değil mi ilk haftada olsak neyse de yolu yarılamışız dua ediyorum ki doğumdan öğrenmedik 😁😁

Ay fetal dnada yanılma olmaz dimi ya gerçi onu bile duyduk ama 😄

rabis1510 hiç kafana bile takma benim ikinci kızım da öyle demişlerdi hiç umursamadım bile evladın kızı erkeği mi olur dedim siz seçersiniz bize Allah nasip etti dedim hep boşver düşünme böyle allahım sınar dener sağlıklı olsun gerisi boş

rabis1510 hayır devlet evet detaylıda kız demıstı hem ultrasonda bakan kısı hemde sonuç gosterdıgım doktor :))

Poyraz07 ya detaylı da nasıl böyle bişey olabilir şok oldum

rabis1510 bır oğluşum vardı 2.oglusum gelıyor saglıklı olması onemlı tabıkı oncelıkle sonuçta oda benım bebegım ama tabıkı kız olmasınıda ısterdım:)

M-g2118 kordondandır belkı bılemıyorum :) devlette baktılar detaylıya cunkı:)

Poyraz07 aman valla ben profa gidiyorum da noluyor hala kesnlik yok ben kararsızlığı sevmiyorum

rabis1510 benim de bir kızım var ilk kız denildiğinde herkes aynı tepkiyi vermişti oysa ben sevinmiştim kızıma arkadaş yoldaş olacak diye o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama takmayın kimseyi öncelik sağlıklı olmaları o diyenler erkek olunca da laf edecek başka bir şey buluyorlar çünkü

Bet3346 evet şükür ama daha net öğrenmedik ki ben hala kız mı erkek mi anlamış değilim 😅😅

rabis1510 20 haftada detaylı ultrasona gir canım özelmi dedi böle