• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

Mervenur055 benim de tam erkek tamam diyorum sonra bu postları görünce acaba mı diyorum en iyisi detaylıyı beklemek 😂

Hnfcls valla öyle birisine erkek demişler doğuma kdr herşeyini kapı süsüne kdr yaptırmış adını falan sonra doğum da bi bakmışlar kızz

Bana da erkek dediler şimdi kız dediler ama böyle hiç hoş olmuyor insna kendini hazırlıyor

M-g2118 size kaçıncı haftalarda erkek ve kız dediler birde aynı doktor mu dedi

ceyceyakc 14+5 de erkek pipi gördüm dedi 15+3 de kız gibi sanki diyor aynı doktor ve özel prof bu

M-g2118 banada 12 de özel kız dedi 14 de devlet erkek dedi 16 yı bekliyorum ama devlette ki doktor çok emin söyledi erkek denipde kıza dönen var mı merak ediyorum

Ozgeee22 bugün ben de gittim söyledi ama kesin değil 16.haftada netleşir dedi

Benimde 14. Haftada cikinti vardi erkek mi demistim , orda bi cikinti var ama pipiye gore kucuk bu haftalarda daha buyuk olmasi lazim dedi . Klitoris cikintisida olabilir Onumuzdeki haftalarda netlesir demisti . 18. Haftada kontrolumde kiz oldugunu ogrendik , umarim hala kizdir surekli kizim diye ismiyle falan seviyorum 😅😅

Kız kendini daha net belli ediyor erkenden bence

ceyceyakc hamgi devlet hastanesi genelde pek cinsiyet söylemiyor devlet hastaneleri ☺️

20 haftadan önce inanmıyorum artık bana da ilk kız dediler 15 haftada sonra 16 da kendi doktorum da kız dedi 20 haftada erkek olduğunu öğrendik detaylıda da çıktı çok saçma artık doktorlarda bi tuhaf oldu önceden 2 kızımda da böyle bisey yaşamadım duyardım ama başıma gelmez derdim

Bet3346 hayirlisi olsun kizdan sonra erkek olmasina sevindim ama hicmi pipiyi gormediler ya 20 haftaya kadar sasiriyorum gittiniz dokfor ozelmiydi

M-g2118 ümraniye devlet hastanesi 14+4 de perinatoloji de ikili test için gittiğimde asistan doktor söyledi erkek diye şok olduk valla

ceyceyakc benim dondu malesef tabi once saglik ama insanin hevesi kursagind kaliyo

rabis1510 hayır canım devlete gidiyorum diğer kızlarımda da hep devlete gittim orda doğum yaptım ama inanamıyorum yani nasıl olur diyorum

rabis1510 inan bende doktora sorduğum tek şey buydu nasıl görülmez şimdiye kadar dedim kordon kapatmış arayı görememişiz falan dedi o da şaşırdı

rabis1510 16 hafta geçmeden cinsiyeti paylaşmayın kimseyle 16. Haftaya kadar cinsiyet tahminidir zaten. Normal