Fikriyeaytekin çok tuhaf değil mi ilk haftada olsak neyse de yolu yarılamışız dua ediyorum ki doğumdan öğrenmedik 😁😁
Cinsiyet degisti basina gelen varmi
Ay fetal dnada yanılma olmaz dimi ya gerçi onu bile duyduk ama 😄
Bet3346 aynen oyle rabbim saglik versin otesi yok
Poyraz07 saka gibj gercekten gonlunuze goremi oldu peki
Bet3346 evet şükür ama daha net öğrenmedik ki ben hala kız mı erkek mi anlamış değilim 😅😅
rabis1510 20 haftada detaylı ultrasona gir canım özelmi dedi böle
rabis1510 dün dedi kontrol için gittim 20+6
rabis1510 bana 13. Hafta ikili testte erkege benzettik dediler. Netleşene kadar kimseye soylemek istemedim. 17. Haftada doktor kesinlikle erkek dedi pip gosterdi. Degisir mi dedim degismez dedi. Yakin cevreme soyledim coğu kisiye. Alisverise de basladik. Ilk bebek oldugu icin daha dogmadan erkek kiyafetleri hediyeler alindi. 22. Hafttads detayli ultrasonda baska doktor kesinlikle kiz dedi şok oldum. İsim bile dusunmustuk, bağ kurmustuk oglum oglum diye konusuyoduk:)) özele de baktirdim kız dediler bos bacak arasi gosterdi. Bi boşluga dustum. Yani ilk basta kiz deyip sonradan erkek olsaydi da ayni bosluga duserdim cunku kiyafetler olsun ismi olsun insan gercekmis gibi bag kuruyor😂bir de kesinlikle erkek dedikleri icin cok kaptirdik. 17. Hafta da az degil yani. Ama simdi kizima kiyafetler aliyorum prensesime alistirdim kendimi. Yeniden bag kurdum degismmezse iyidir😂 erkekten kiza dönmez diyolar, yalan. Artik nasip olursa diger gebeliklerimde, detayli ultrasona kadar kimseye bisey demem. Hayir bu kez herkese tek tek cinsiyetin degistigini de haber veremiyosun sacma oluyor😂😂
Hnfcls aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da evlatlarımız
annesiningunesi_ ya çok ilginç gerçekten kesin demişler bi de pipi ya vardır ya yoktur bence 😅
Fikriyeaytekin ben detaylıda öğrendim canım iki doktordan geçtim ikiside erkek dedi sen girdin mi detaylı ya 😁
M-g2118 dimi, kordon olma ihtimaline karsi bari kesin demeselerdi iyiydi😂