Asıl ben cok aradayım doktorum baktı hiçbir tahmnm yok dedi sonra bidaha gel dedi videodan ekran çektim uzun bişey var gibi ama dikkatli bakınca kordon uzunluğuna da benziyor farklı Bi doktora izlemiş arkadaşım doktor erkek demiş ama ben hiç emin olamadım
Cinsiyet degisti basina gelen varmi
Angel19 ay valla burada piskolojim bozuluyor 😅😅
Aslaninannesi_ valla.bugunki.oxel doktor.emin konsutu kiz xedi hala saskinim
Mervenur055 burfa hep goruyodum acabami fiyordum basima geldi
Mervenur055 benim de tam erkek tamam diyorum sonra bu postları görünce acaba mı diyorum en iyisi detaylıyı beklemek 😂
rabis1510 sağlıcakla gelsin
Hnfcls valla öyle birisine erkek demişler doğuma kdr herşeyini kapı süsüne kdr yaptırmış adını falan sonra doğum da bi bakmışlar kızz
Bana da erkek dediler şimdi kız dediler ama böyle hiç hoş olmuyor insna kendini hazırlıyor
M-g2118 size kaçıncı haftalarda erkek ve kız dediler birde aynı doktor mu dedi
M-g2118 banada 12 de özel kız dedi 14 de devlet erkek dedi 16 yı bekliyorum ama devlette ki doktor çok emin söyledi erkek denipde kıza dönen var mı merak ediyorum
Ozgeee22 bugün ben de gittim söyledi ama kesin değil 16.haftada netleşir dedi
Benimde 14. Haftada cikinti vardi erkek mi demistim , orda bi cikinti var ama pipiye gore kucuk bu haftalarda daha buyuk olmasi lazim dedi . Klitoris cikintisida olabilir Onumuzdeki haftalarda netlesir demisti . 18. Haftada kontrolumde kiz oldugunu ogrendik , umarim hala kizdir surekli kizim diye ismiyle falan seviyorum 😅😅
Kız kendini daha net belli ediyor erkenden bence
20 haftadan önce inanmıyorum artık bana da ilk kız dediler 15 haftada sonra 16 da kendi doktorum da kız dedi 20 haftada erkek olduğunu öğrendik detaylıda da çıktı çok saçma artık doktorlarda bi tuhaf oldu önceden 2 kızımda da böyle bisey yaşamadım duyardım ama başıma gelmez derdim
Bet3346 hayirlisi olsun kizdan sonra erkek olmasina sevindim ama hicmi pipiyi gormediler ya 20 haftaya kadar sasiriyorum gittiniz dokfor ozelmiydi
M-g2118 ümraniye devlet hastanesi 14+4 de perinatoloji de ikili test için gittiğimde asistan doktor söyledi erkek diye şok olduk valla
Bet3346 bunj nasjl goremediler ya