• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

Hamide_00 detayliya girmemismi 6 aya kadar nasıl belli olmamış ilginç gerçi dogumda değişen bile oluyor 😃

Mervenur055 herkeste bi pipi var ama kimse emin değil 😂bende attım bakar mısın net pipi dimi 😂

Mervenur055 sizinki de öyle duruyor pipi gibi o haftalarda pipi değil de ne olabilir ki 😂

Yesmm21 bu çok net erkek arkadaşın kinde yanda Bi çıkıntı daha var aslında belli ama vajina cok çıkıntılı gibi çıktıığı için karıştırılmış sanırsam

Asıl ben cok aradayım doktorum baktı hiçbir tahmnm yok dedi sonra bidaha gel dedi videodan ekran çektim uzun bişey var gibi ama dikkatli bakınca kordon uzunluğuna da benziyor farklı Bi doktora izlemiş arkadaşım doktor erkek demiş ama ben hiç emin olamadım

Mervenur055 benim de tam erkek tamam diyorum sonra bu postları görünce acaba mı diyorum en iyisi detaylıyı beklemek 😂

Hnfcls valla öyle birisine erkek demişler doğuma kdr herşeyini kapı süsüne kdr yaptırmış adını falan sonra doğum da bi bakmışlar kızz

Bana da erkek dediler şimdi kız dediler ama böyle hiç hoş olmuyor insna kendini hazırlıyor

M-g2118 size kaçıncı haftalarda erkek ve kız dediler birde aynı doktor mu dedi

ceyceyakc 14+5 de erkek pipi gördüm dedi 15+3 de kız gibi sanki diyor aynı doktor ve özel prof bu

M-g2118 banada 12 de özel kız dedi 14 de devlet erkek dedi 16 yı bekliyorum ama devlette ki doktor çok emin söyledi erkek denipde kıza dönen var mı merak ediyorum

Ozgeee22 bugün ben de gittim söyledi ama kesin değil 16.haftada netleşir dedi