rabis1510 evet kıza benziyor zaten haftan çok ileri bacağını açtığı an görünürdü erkek olsa
Cinsiyet degisti basina gelen varmi
rabis1510 devlet hastanesine gidiyorum 19 haftaya kadar tahminde bile bulunmadılar dün erkek oldugunu ögrendim pipi resmide verdi ama bazen şüpeye düşüyorum ya kordonsa diye en iyisi detaylıyı beklemek gerçekten
rabis1510 ay şaka gibi bu bildigin erkek ama
rabis1510 dün banada bu resmi verdi 19+3 te ögrendim şuan bende şüpheye düştüm yani
Mervenur055 herkeste bi pipi var ama kimse emin değil 😂bende attım bakar mısın net pipi dimi 😂
Angel19 bu baya pipi ama 😅
Mervenur055 sizinki de öyle duruyor pipi gibi o haftalarda pipi değil de ne olabilir ki 😂
Yesmm21 bu çok net erkek arkadaşın kinde yanda Bi çıkıntı daha var aslında belli ama vajina cok çıkıntılı gibi çıktıığı için karıştırılmış sanırsam
Mervenur055 Buda pipi bence
Asıl ben cok aradayım doktorum baktı hiçbir tahmnm yok dedi sonra bidaha gel dedi videodan ekran çektim uzun bişey var gibi ama dikkatli bakınca kordon uzunluğuna da benziyor farklı Bi doktora izlemiş arkadaşım doktor erkek demiş ama ben hiç emin olamadım
Angel19 ay valla burada piskolojim bozuluyor 😅😅
Aslaninannesi_ valla.bugunki.oxel doktor.emin konsutu kiz xedi hala saskinim
Mervenur055 burfa hep goruyodum acabami fiyordum basima geldi
Mervenur055 benim de tam erkek tamam diyorum sonra bu postları görünce acaba mı diyorum en iyisi detaylıyı beklemek 😂
rabis1510 sağlıcakla gelsin
Hnfcls valla öyle birisine erkek demişler doğuma kdr herşeyini kapı süsüne kdr yaptırmış adını falan sonra doğum da bi bakmışlar kızz