• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

rabis1510 benim de 14. haftamda erkek gibi duruyor ama kesin bir şey diyebilmek için detaylı ultrasonu beklemen gerek dendi. 20.haftamda kesin bir şekilde kız olduğunu öğrendik ☺️ azıcık daha sabredin 🌸🙏🏻

rabis1510 arkadaşım yaşadı aynısını cnm doktoru 6 aya kdr erkek demiş sonrasında kız demiş cinsiyete inanamamışlar hatta ardından 2-3 doktora daha görünmüş onlar da kız demiş

rabis1510 20 haftalık dr kesin erkek dedi 21.haftads kesin kız dedi ben daha büyük şoklardaym

Pembe4242 evet ayni doktor birde bacak arasi resmi vardi pipi gostermisti bana

Nzl_1999 cok tuaf ya bu sira cok duyuyoru degisende emin olamadim ama hala ya

Bazen kordonu pipi sanabiliyor doktorlar cihaz eskiyse vs, bizimkinde de bi karışıklıklar olmuştu tahminde 17. Hafta net öğrenmiştik

Yesmm21 sizin baya pipi gibi ya simdi sizinkini gorunce benim kisi kordon gibi durduu

rabis1510 internette örnekler var sendekine benzer pipiler de var yakınlık uzaklık cihaz fark ediyordur heralde hayırlısı olsun

rabis1510 bızede erkek sonra kız dedıler şimdi kesin erkek dedı bugün bakalım,😅😅

Poyraz07 hangi haftalarda dediler peki kiz erkegi bide bacak aralarini gormusmuydunuz 🙏

Yesmm21 cnm ben görmedim ki dr baktı söyledi devlet olunca gösterin diyemedm

rabis1510 ben devlette takıplıyım ekranı çok göstermiyor:) yanı görmedim ben ama galıba 1hafta arayla soyledı 19 ve 20.haftada ıkısı farklı, doktordu bugünde erkek kesın dedı ama oda farklı doktor :)) aynı doktorlara randevu bulamıyorum malesef zaten devlette takıplı olduğun doktor degıl kım varsa o doktor doğuma alıyor o yüzden sabıt bır doktor yok yanı istedikleri tarıhlere kendılerıne randevu bulamıyorum bende bulduğuma alıyorum:)

Poyraz07 insallah banasa erkek der ya yanilmistir bende devlette takipliyim