• Gebelik
  • Cinsiyet degisti basina gelen varmi

Angel19 hangi haftalarda kiz veya erkek dendi net bacak arasi gosterdimi 😁

rabis1510 evet kıza benziyor zaten haftan çok ileri bacağını açtığı an görünürdü erkek olsa

rabis1510 13 haftalık kız dedi bacak arası boştu suan 18 haftalık erkek dediler

rabis1510 devlet hastanesine gidiyorum 19 haftaya kadar tahminde bile bulunmadılar dün erkek oldugunu ögrendim pipi resmide verdi ama bazen şüpeye düşüyorum ya kordonsa diye en iyisi detaylıyı beklemek gerçekten

Hamide_00 detayliya girmemismi 6 aya kadar nasıl belli olmamış ilginç gerçi dogumda değişen bile oluyor 😃

Mervenur055 herkeste bi pipi var ama kimse emin değil 😂bende attım bakar mısın net pipi dimi 😂

Mervenur055 sizinki de öyle duruyor pipi gibi o haftalarda pipi değil de ne olabilir ki 😂

Yesmm21 bu çok net erkek arkadaşın kinde yanda Bi çıkıntı daha var aslında belli ama vajina cok çıkıntılı gibi çıktıığı için karıştırılmış sanırsam

Asıl ben cok aradayım doktorum baktı hiçbir tahmnm yok dedi sonra bidaha gel dedi videodan ekran çektim uzun bişey var gibi ama dikkatli bakınca kordon uzunluğuna da benziyor farklı Bi doktora izlemiş arkadaşım doktor erkek demiş ama ben hiç emin olamadım