Hilaldemirrr selamm ben 35+2deyim. Uygulamaya gore 28 ocak :) karin cevresi geriligimiz var, daha da artarsa bu gerilik 37de belki aliriz demisti doktor, bu kontrolumuzde yine aynisini soylerse ben sanciyi bekleyecegim diyecegim :)

Hilaldemirrr 3 ocak 🩷 2.sezeryanım olacak şuan 37+2 deyiz erkende gelebilir dedi doktorumuz 🥰

heyben geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebiş
    13 Ocak tam süresi mi yoksa 13 te gelirse erken mi doğum olacak

@Hilaldemirrr Rabbim nasip ederse 10ocaga gün verdi doktorum zorunlu sezeryan olucaz inşallah sağ saglim kızıma kavusurum bende 🩷

Hilaldemirrr bizim 20 Ocak gözüküyor uygulamaya göre. Normal doğum istiyorum ilk gebelik bakalım bir aksilik çıkmazsa bekleyeceğiz günümüz yok 🫶

3 Ocak haftaya cuma kavuşuyoruz inşallah yavrumla 🥹🥰

ftmaErn benimde 34+5 ilk doğumum erken oldu 35 haftalık buda 2. Bunda erken doğum riskim yok çok şükür. 2 ocakta kontrolüm var bakalım ne olacak . Normal istiyorum ama çatılarım darmış doktorum bakmıştı geçen haftada bende sezeryanden çok korkuyorum. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

31 ocak uygulamaya göre ama artık ne zaman gelirse normal doğum

Hilaldemirrr son gün 18 ocak normali bekliyoruz haftaya çatı muayenem var biraz korkuyorum umarım uygunumdur

Hilaldemirrr 27 ocak son gün doktor dedi ama erken de gele bilir söyledi bakalim ne zaman gelicek🥰🙈