Gebesasli ben 00:00 dan sonra 37+4 oldum
38 doldurunca doğurmayı düşünüyorum 😂yani doktorum Aralık sonu Ocak başı dedi ben kendimi 30 Aralık yadA 1 acağa hazırlamışım 😅normal doğum bekliyorum

Hilaldemirrr ben de haftaya gün alacağım benim de tahminim Ocak ortası 35+1 şu an. Sağlıkla zamanında alalım İnşAllah kucağımıza 🤲🤲

Ayshes20 aynıyız 35+1 17 ocağa mı verdiler ben daha haftaya gün alacağım

Ayshes20 bebeğin kilodu nasıl sizde benim suyum fazla önden gidiyor. Erken olur mu acaba😔

Hilaldemirrr uygulamaya göre 16 gün kaldı doktorda 16 ocak dedii bilmiyorum ne olcak belirsiz takılıyoruz

35+5 olduk 16sına gün verdi

Tuba_sinan merhaba benimde 39. Haftam ocağa denk gelsin diye zorluyorum umarım 1 Ocak falan olur ondan dolayı normal doğuma yöneldim . Yalnız çok konforsuzum yaşam çok zor suan sizinde öyle mi 😂uyku desen saçma saatlerde uyuyorum kalkınca enerjim yok gibi hani nasıl tembel hamile olunur bende görülüyor önceden böyle değildim 8. Aydan sonra panda gibi bisey oldum ndjsk duş alırken de ayrı dert

Benimde 3 . Sezeryan 13 ocağa gün verildi ama çok korkuyorum hem 2 yavrumu arkamda bırakıp gidecem hemde acaba 3. Sezeryan çok mu zor olacak ne yapacam yetişebilecek miyim toparlanabilecekmiyim gibi deli sorular aklımda stresten artık deliye döndüm 🥺

Hilaldemirrr 35+4 haftalığım 20 Ocak gibi duruyor daha gün vermedi haftaya kontrolüm var inşallah tarihi alırız 🥹

Kızlar ben 34 haftalığım yarına randevum var sezeryan olacağım gün verir mi yarın devlet hastanesi

Bercestee en son 1 450ydi 34.haftada bilmiyorum kuzum ben bu saat oldu karnımın bir yere toplanmasından uyuyamadım çantam hazır değil yarın hemen hazırlıcam şuan acile gitmemek için direniyorum kaburgalarima batiyor bebek bı yere toplanıyor neden acaba

37+1 deyiz kanala yerleştiği için normalden erken sancın gelebilir dedi normal günün dolduğu tarih 16 Ocak bakalım ne zaman gelecek yavrum çok heyecanlı korku dolu ama kavuşmak da istiyor insan çok karışık duygular ya 🥲