Hilaldemirrr Benim de ikinci sezaryen 10 Ocak 🥰
Ocak Anneleri Burada Mı Gün Verildi mi ☺️🫶🏼
Omusum günlerimiz aynı 🥹😍
EnesBusraGoktug normalmi aşkm bnm ilk dogumum normal oldu buda normal gözüküyor çok tırsıyorm😀😀🤪🤪
Doktorum iki hafta sonra gel günü konuşuruz dedi 34+3üm ama içimden bir ses erken gelecek diyor
Hilaldemirrr selamm ben 35+2deyim. Uygulamaya gore 28 ocak :) karin cevresi geriligimiz var, daha da artarsa bu gerilik 37de belki aliriz demisti doktor, bu kontrolumuzde yine aynisini soylerse ben sanciyi bekleyecegim diyecegim :)
Hilaldemirrr 3 ocak 🩷 2.sezeryanım olacak şuan 37+2 deyiz erkende gelebilir dedi doktorumuz 🥰
heyben geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebiş
13 Ocak tam süresi mi yoksa 13 te gelirse erken mi doğum olacak
Civcivimmbenim 13 te 39 hafta oluyorum gününde gelmiş oluyo 🫥
heyben e ben şuan 37+3 bana da 13 dedi
- Hafta oluyor demek ki
Gebesasli kaçıncı haftadasınız😅
Tuba_sinan normal doğum mu kaç haftalık sınız
Buglemlina6161 benimki mecburi sezeryan olacak bebek makat gelişli doktor bu saatten sonra dönmesi çok çok zor dedi kuzum 😄
@Hilaldemirrr Rabbim nasip ederse 10ocaga gün verdi doktorum zorunlu sezeryan olucaz inşallah sağ saglim kızıma kavusurum bende 🩷
Civcivimmbenim 38+2 canım 02 ocağa kadar doğmazsa sezeryan olacak.
Hilaldemirrr bizim 20 Ocak gözüküyor uygulamaya göre. Normal doğum istiyorum ilk gebelik bakalım bir aksilik çıkmazsa bekleyeceğiz günümüz yok 🫶
3 Ocak haftaya cuma kavuşuyoruz inşallah yavrumla 🥹🥰
EnesBusraGoktug hayırlısı olsun canm❤️🔥
31 ocak uygulamaya göre ama artık ne zaman gelirse normal doğum
Hilaldemirrr son gün 18 ocak normali bekliyoruz haftaya çatı muayenem var biraz korkuyorum umarım uygunumdur