Doktorum iki hafta sonra gel günü konuşuruz dedi 34+3üm ama içimden bir ses erken gelecek diyor

Hilaldemirrr selamm ben 35+2deyim. Uygulamaya gore 28 ocak :) karin cevresi geriligimiz var, daha da artarsa bu gerilik 37de belki aliriz demisti doktor, bu kontrolumuzde yine aynisini soylerse ben sanciyi bekleyecegim diyecegim :)

Hilaldemirrr 3 ocak 🩷 2.sezeryanım olacak şuan 37+2 deyiz erkende gelebilir dedi doktorumuz 🥰

heyben geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebiş
    13 Ocak tam süresi mi yoksa 13 te gelirse erken mi doğum olacak

@Hilaldemirrr Rabbim nasip ederse 10ocaga gün verdi doktorum zorunlu sezeryan olucaz inşallah sağ saglim kızıma kavusurum bende 🩷

Hilaldemirrr bizim 20 Ocak gözüküyor uygulamaya göre. Normal doğum istiyorum ilk gebelik bakalım bir aksilik çıkmazsa bekleyeceğiz günümüz yok 🫶

3 Ocak haftaya cuma kavuşuyoruz inşallah yavrumla 🥹🥰

ftmaErn benimde 34+5 ilk doğumum erken oldu 35 haftalık buda 2. Bunda erken doğum riskim yok çok şükür. 2 ocakta kontrolüm var bakalım ne olacak . Normal istiyorum ama çatılarım darmış doktorum bakmıştı geçen haftada bende sezeryanden çok korkuyorum. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah