Civcivimmbenim heyben geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebiş 13 Ocak tam süresi mi yoksa 13 te gelirse erken mi doğum olacak
Hamdos Hilaldemirrr banada 22 ocak dendi 3. Cocugum olacak ve normal buda olacak digerleri gibi saglikla almayi nasip Etsin rabbim en son bebek buyuk dendi bakalim Erken gelir diye duusnuyorum bu sefer
Gebesasli Hilaldemirrr 4 ocak yaaaa hala inanamıyorum manyak gibi geziyorum evde kafamda bin ton düsünceyle 😂 benle aynı gün olan var mııı ??
Dilrubagcl Gebesasli Benimde aynı gün tam 39 haftalık olucaz 4 ocağa gün verdi doktorum son hafta günler geçmiyor resmen 😊 sağlıkla gelsin bebisler inşallah
EnesBusraGoktug Buglemlina6161 Bana da 15 Ocağa gün verdi dün doktorum aynı günüz inşallah minnoşlar beklerse 🥰
Buglemlina6161 EnesBusraGoktug normalmi aşkm bnm ilk dogumum normal oldu buda normal gözüküyor çok tırsıyorm😀😀🤪🤪
EnesBusraGoktug Buglemlina6161 benimki mecburi sezeryan olacak bebek makat gelişli doktor bu saatten sonra dönmesi çok çok zor dedi kuzum 😄
-incila- Doktorum iki hafta sonra gel günü konuşuruz dedi 34+3üm ama içimden bir ses erken gelecek diyor
Dimple7 Hilaldemirrr selamm ben 35+2deyim. Uygulamaya gore 28 ocak :) karin cevresi geriligimiz var, daha da artarsa bu gerilik 37de belki aliriz demisti doktor, bu kontrolumuzde yine aynisini soylerse ben sanciyi bekleyecegim diyecegim :)
Aysehakannn Dimple7 sizede mi böyle söylendi bende 35+1 karın çevresinde 1 hafta gerilik var ama bebeğe giden kan akışı iyi dendi biraz kötü hissettim kendimi daha doğrusu doktorum tarafından hissettirildim sizin geriliğiniz için kaç hafta dendi acaba gerçekten insan kötü oluyor
Leyla_lala Hilaldemirrr 3 ocak 🩷 2.sezeryanım olacak şuan 37+2 deyiz erkende gelebilir dedi doktorumuz 🥰
Gebesasli Civcivimmbenim tam 39 +1 de doğurmus olucam haftaya cumartesi günü. Bugün 38 haftayı bitirdik 😍