Hilaldemirrr daha 34+5 10 gün snra gel dedi büyük ihtimalle o gün belli olcak sezeryanlıyım zaten 2.gebeligm 38 küsür de alacak

Bluebey bende uygulamada hafta olarak ileri gösteriyor ama ultrosonda 37+2 biraz geriden geliyor ben son adet tarihimi unuttugum için en son doktora gittiğimde 33 haftaliktim sonrasını ben hesapladım😂 doktorda doğum ocağın başı dedi hadi hayırlısı😂

Edoss123 benimde ara ara öyle oluyor doktora gittim gayet normal dedi 35+5 im

36+1 planlı sezaryen ve ilk doğum nasipse 8 ocakta kavuşuyoruz 😍💙

Hilaldemirrr uygulaması göre 19 Ocak ama sezeryan olacağı için daha erken olacak yarın kontrole gideceğim gün verecek bakalım hangi gün gelecek prensesim 😊🤰🏼💜

Dimple7 sizede mi böyle söylendi bende 35+1 karın çevresinde 1 hafta gerilik var ama bebeğe giden kan akışı iyi dendi biraz kötü hissettim kendimi daha doğrusu doktorum tarafından hissettirildim sizin geriliğiniz için kaç hafta dendi acaba gerçekten insan kötü oluyor

Hilaldemirrr 17 Ocak benim kendi doğum günüm eğer erken gelmezse 17 Ocak sezaryen ile doğum yapacağım nasip olursa şuan 35+1 olduk sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🥰

Gebesasli ben 00:00 dan sonra 37+4 oldum
        38 doldurunca doğurmayı düşünüyorum 😂yani doktorum Aralık sonu Ocak başı dedi ben kendimi 30 Aralık yadA 1 acağa hazırlamışım 😅normal doğum bekliyorum

Hilaldemirrr ben de haftaya gün alacağım benim de tahminim Ocak ortası 35+1 şu an. Sağlıkla zamanında alalım İnşAllah kucağımıza 🤲🤲

Ayshes20 aynıyız 35+1 17 ocağa mı verdiler ben daha haftaya gün alacağım

Ayshes20 bebeğin kilodu nasıl sizde benim suyum fazla önden gidiyor. Erken olur mu acaba😔

Hilaldemirrr uygulamaya göre 16 gün kaldı doktorda 16 ocak dedii bilmiyorum ne olcak belirsiz takılıyoruz