• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

Kızlar ilk gebeliğim pek bir bilgim yok 🫢 bebeğimin Çamaşırlarini yıkayıp dolabina yerleştireceğim
Hangi deterjanları kullanıyorsunuz.
Beğendiğiniz hangisidir 🤔😊
Ve hangi ayarda yıkıyorsunuz😅😁

User658383839 ben mesela öyle yaptım önce temizledim çamaşır makinesini sirke ve karbonatla sorna bebegimin kıyafetlerini yıkadım 30 derece 600 devirde sonra ütüledim dalinin sıvı deterjanıyla

User658383839 baby me aldım, ilk kızımda da kullanmıştım. 30 derecede yıkamıştım, ama 40 ta da yıkanır yeri gelince yani

Ben de sivenonun deterjanını aldım bi tane de fısfıslı leke çıkarıcı aynı başlığı ben de açtım burda. Bebeğe dair beyazlar, beyaz üzeri renkli baskılılar, anne bebek çantası, keçe düzenleme çanta, beşik, puset, reflü yatağı, lohusa takımları vs bebeğe dair herşeyi nasıl temizlicez bu sorulara cvp bulmak için

User658383839 banada sağlık ocağındaki ebe 30.haftalarda hastane çantanı da hazırla her ihtimale karşı demişti. Şuan 25+5deyiz. Hu ay dolabı alsam 1 aya anca gelir 30dan sonra yerleştirirm 🥹 hem insan yerleştirdikçe eksiklerini de görür

User658383839 ben 35deyim yeni yikayip utuleyip cantasini hazirladim dolaba koydum cokda erken olursa aç kapa mikrop kapabilir gibi geliyor. İncia ve uni baby marka sampuan ve deterjan aldik yumuşatıcı önerilmiyor yenidoganda kullanilmayi. 30 derece hassas bölümde yıkadım ☺️🌸