mavisevenanne Allah’ım sabrını verir merak etmeyin 😁 hallolur herşey 🥴
Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧
User658383839 Uni baby yenidoğan deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. 32 haftalık olduk. Dolabimız bugün geldi pazartesiye kadar hallederim inşallah. Benim makinemde antialerjik programı var 30 derecede 800 devirde yıkayacağım. Çok geçe kalmamak lazım canım
aslaninannesi7 evet haklısınız.
Makinanın bebek programı var acaba orada yıkanır mı peki
User658383839 Benim de ilk gebeliğim bebeğimin kıyafetlerini dalan granülle yıkadım çamaşır makinesinde en kısa programda 30 derece de yıkadım çünkü yeni kıyafet sonuçta hepsi ama kurutma makinesi kullanacaksanız biraz çekme yapıyor kıyafetler bilginiz olsun özellikle de Civil ürünleri çok çekiyor talihsizlik yaşadığım için söylemek istedim 🌸
Teşekkür ederim. Kurutma makinam yok Allah’tan 😄
Granül detarjan mı yoksa sıvı mı daha çok öneriliyor onu pek bilemedim ya
User658383839 önce çamaşır makinesini temizledim sonra makina temizleyicisi döküp tambur temizlemeye ayarladim bitince siveno bebek deterjanı döküp 90 derecede çalıştırdım sonrasında kıyafetlerini attım kıyafetleri çok olduğu için 6 7 kere atmışımdir bu sürede makinaya başka şeyler atmadım tüm kıyafetlerini yıkandıktan sonra günlük çalıştırdım
User658383839 ikisi aynı ayar canım zaten bizde bebek yazmıyor da alerjik yazıyor derece sıkma aynı ayar olur tabi
Enfal_06 anladım teşekkürler 🥰
aslaninannesi7 he iyi o zaman öyle yapayım ben 🥰
Bende siveno sivi deterjan aldım kendinden yumuşatıcılı kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyorum 30. Haftada falan başlarım şuan 20. Haftadayim
User658383839 yanii benim ikinci gebeliğim oğlum 3 bucuk yaşında hala donlarını bile ütülerim ama dışarda yerleri yalar bu kadar kasmaya gerek yok😅
User658383839 30ları beklemeyin derim insan çok ağırlaşıyor dolap varsa hemen yapın aldıkça yerine koyarsınız
Teacherr 😂 valla sen o kadar ince düşün😅
Teacherr evet dün aldım dolabını inşallah yakın zaman da düzenlerim 😌
happyprincess_06 kızlar heyecan var anlıyorum ama bu kadar pipirikli olmayın bu bebekler mikrop da almalı cam fanus içinde büyütemezsiniz İlk bebeğim de öyle herşeye aman dikkat ederdim ama öyle olmuyor işte biraz salmak gerek
aslaninannesi7 uni baby mi siveno mu daha iyi acaba yumuşatıcı kullanmak iyi mi bebek kiyafetlerinde kararsız kaldım ben hangisini alsam acaba ?
User658383839 ben siveno marka aldım makinenin hassas bölümünde 30 derece 600 devirde yıkadım sonra düşük ayarda ütüledim. Renk ayrımı yapmadım. Yıkananilecek her şeyi yıkadım. Banyo seti gibi plastik ürünleri de yine siveno deterjanıyla su yapıp sildim. Hatta hastaneye götüreceğim kendi geceliklerimi de onun deterjanıyla yıkadım. Ama bu durum ilk kırkı çıkana kadar yapılacak bir şey diye düşünüyorum. Sonrasında her türlü alışması lazım. Bu seferde hassasiyete alıştırırsak daha çok alerjik sıkıntılara sebep olabiliriz.