Kızlar şuan 35 haftalık gebe olarak söylüyorum ağırlaşmadan işlerinizi bitirin ben çok zorlandım ve pişman oldum erkenden yapmadığıma bebeğin kıyafetlerini yıkayın kaldırın ben ilk yıkamada siveno kullandım kısa programda yıkadım artık e bebeğin kendi markası olan baby me alıcam araştırdım kimyasal içermeyen bi marka
Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧
Gulefsan1 yaa o zaman başka markalara yönelecegiz🤷🏼♀️
Busra-0760 valla bir sürü iş 😂 şuan bile ağırlaşmış hissediyorum kendimi 24 haftalık 🥴 nefes daralması yaşıyor insan 😮💨😅
AlyaAlara evet benim de yapma zamanın geliyor😮💨😅 bir kaç haftaya yaparimm ya
e_blue_sky_a ya peki yelekleri falan nasıl yapıyorsunuz hiç yikadiniz mi
Aslanmom1 yıkarken içindeki kâğıtları kesiyor musunuz etiket gibi olanları
mavisevenanne benimde oğluşım olacak bende beyazlı ve lacivertli bir iki takım almıştım ama lacivertler çok boya döküyor hatta bir takımı o kadar beğenerek aldım ki beyaz ayakları lacivertti ve ayakları beyaz kısımları boyadı. Hatta makineye de atmadım olumsuz birşey olursa diye elde suya sokup çıkarttım. En çok ona üzümdüm gerçekten. 😔 yani küçük bir leğen gibi birşey edinip toplu çamaşır günü çitilenebilir. Öyle makineye atılabilir bu tarz ürünler. Yabancı bir sayfada denk gelmiştim mantıklı geldi zaten iki günde üç günde bir çamaşır makinesi açılır bebiş için tabi çok az kıyafet alınmadıysa 😂😂
Cansubrkl80 evet canım. Bebeği mahveder o etiketler. Ben kestim açıkçası.
User658383839 örgüler ve trikolar daha kolay oluyor kısa program 800 devir sıkma 30 derece renklerine göre at yıka zaten kuru çıkıyor nerdeyse hemen peteğe attım ben kalan nemde hemen kurudu tertemiz 🙂
Cansubrkl80 Evet önce hepsini kestim sonra yıkadım
User658383839 aynı haftadayız aldınız mı eşyalarınızı
Deryakil evet yarısını aldık ama daha çok şey var. ben büyük şeylerini aldım beşşikti bebek arabasi, ana kucağı, dolabi vs.. falan şuan sadece kıyafetleri tamamlanacak,
Merveesi tamam teşekkür ederim.
Annem çok güzel takımlar örmüş pamuk gibi makinaya aticam ama korkuyorum makinadan sonra kazık gibi olacaklar diye 😃😅
- Düzenlendi
mavisevenanne Eğer renklilerle beyazları aynı snda atmayı düşünürseniz domol markasının renk ayırıcı mendilleri var onlardan kullanabilirsiniz. Ben beyaz renkli ayrı ayrı attım ama illaki renkli kıyafette beyaz detaylarda oluyor Beyazlarda renkli detaylar oluyor onlar karışmasın diye yıkarken kullandım. Gerçekten işe yarıyor. Renkleri geçmedi birbirlerine
- Düzenlendi
Omo baby sıvı deterjan yumuşatıcı kullanmıyorum hijyen proğramında çift durulama mutlaka yapılmalı
Yün tarzı kıyafetleri kısa programda 30da yıkıyorum
User658383839 duru granül sabun ile 40 derece de yıkıyorum sonra da ütülüyorum
- Düzenlendi
User658383839 ben durunun mor paketini kullandım 30 derece 800 devirde muhakkak ütüledim
User658383839 bende 30. Haftamdayım bugün bile zorlandım sererken eşyalar küçük sürekli egil kalk zor oluyo yani 3 4 gğne anca kurur kış ayındayız
ufbus010315 aslında annem yanıma geldi 1 haftalığına o gittiken sonra başlasam mi diye düşünüyorum yoksa daha erken mi kafam allak bullak 😮💨😅 24. Haftadayim çünkü biraz erkende olabilir
User658383839 bekle bence 29 30 gibi yap bence ne erken ne gec bence 30 uncu hafta 32 de de çantamı hazırlıcam inşallah