• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

Deryakil evet yarısını aldık ama daha çok şey var. ben büyük şeylerini aldım beşşikti bebek arabasi, ana kucağı, dolabi vs.. falan şuan sadece kıyafetleri tamamlanacak,

Merveesi tamam teşekkür ederim.
    Annem çok güzel takımlar örmüş pamuk gibi makinaya aticam ama korkuyorum makinadan sonra kazık gibi olacaklar diye 😃😅

mavisevenanne Eğer renklilerle beyazları aynı snda atmayı düşünürseniz domol markasının renk ayırıcı mendilleri var onlardan kullanabilirsiniz. Ben beyaz renkli ayrı ayrı attım ama illaki renkli kıyafette beyaz detaylarda oluyor Beyazlarda renkli detaylar oluyor onlar karışmasın diye yıkarken kullandım. Gerçekten işe yarıyor. Renkleri geçmedi birbirlerine

Omo baby sıvı deterjan yumuşatıcı kullanmıyorum hijyen proğramında çift durulama mutlaka yapılmalı
      Yün tarzı kıyafetleri kısa programda 30da yıkıyorum

User658383839 bende 30. Haftamdayım bugün bile zorlandım sererken eşyalar küçük sürekli egil kalk zor oluyo yani 3 4 gğne anca kurur kış ayındayız

ufbus010315 aslında annem yanıma geldi 1 haftalığına o gittiken sonra başlasam mi diye düşünüyorum yoksa daha erken mi kafam allak bullak 😮‍💨😅 24. Haftadayim çünkü biraz erkende olabilir

User658383839 bekle bence 29 30 gibi yap bence ne erken ne gec bence 30 uncu hafta 32 de de çantamı hazırlıcam inşallah

User658383839 3. Trimester a az kalmış bence sen yine de başla canım odasını falan kur düzenle Bana dediler ben dinlemedim 😂

irem0596 ilk bebegimde bende öyle yapmıstım su an ikinciye hamileyim yine aynı sistem devam ederim heralde daha 22. Haftadayız henuz almadım😊

eliff4 valla bende koksun istedim yoksa kokusuz oluyor ve bir arkadaşım yumuşatıcısız yıkamış sert oldu kıyafetler dedi.

Merveesi ben direk 10 lu hastahane çıkışını komple yarısı beyaz yarısı lacivert aldım işte. Karışmaz umarım ya elde çitileyecek halde değilim hiç oyhhh. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cicilerini giysinler bol bol 😌🤲

User658383839 yumuşatıcı uni baby almıştım ben, toz olarak da durunun lavanta kokulu olanını almıştım hassasda yıkadım 1 buçuk ay önce falan yıkadım ütüledim halen kokusu gitmemiş dolabını her açmada mis gibi kokuyor🐤❣️ne kadar erken hazırlarsanız o kadar iyi oluyor gerçekten benimki tam 2 günümü almıştı🥰❤️

User658383839 ben 35. Haftada hazır etmiştim tabi daha da erken olabilir sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🥰