Kızlar ilk gebeliğim pek bir bilgim yok 🫢 bebeğimin Çamaşırlarini yıkayıp dolabina yerleştireceğim
Hangi deterjanları kullanıyorsunuz.
Beğendiğiniz hangisidir 🤔😊
Ve hangi ayarda yıkıyorsunuz😅😁
Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧
User658383839 uni baby deterjan ve yumuşatıcısı ile yıkadım. Kısa program 30 derecede. Sonra ütüledim hepsini
User658383839 green clean tek geçerim. 30 derece 800 devir
Teacherr peki bebek kıyafetlerini atmadan önce boş çalıştırın diyorlar makinayı
Öyle yapılması gerekli mi acaba
User658383839 ben siveno aldım kaçıncı hafta başlamak gerekir acaba
User658383839 ben mesela öyle yaptım önce temizledim çamaşır makinesini sirke ve karbonatla sorna bebegimin kıyafetlerini yıkadım 30 derece 600 devirde sonra ütüledim dalinin sıvı deterjanıyla
User658383839 ayy cok komık bence ya çamaşır makinesi bu😅 bunu yapanlar bebek doğunca emziği sğızlarına sokup cıkarıp bebeğe vermezler inş😅😅
User658383839 mümkünse granül alma evet temiz yapıyor ama makinen mahfoluyor. Uni baby alabilirsin yada dalin
User658383839 baby me aldım, ilk kızımda da kullanmıştım. 30 derecede yıkamıştım, ama 40 ta da yıkanır yeri gelince yani
seyma0661 ay evet onu da sorucaktim bende 😅 23 haftalığım ama 30. Haftada falan başlamayı düşünüyorum ben
Teacherr ahahaha dimi 😂
Ben de sivenonun deterjanını aldım bi tane de fısfıslı leke çıkarıcı aynı başlığı ben de açtım burda. Bebeğe dair beyazlar, beyaz üzeri renkli baskılılar, anne bebek çantası, keçe düzenleme çanta, beşik, puset, reflü yatağı, lohusa takımları vs bebeğe dair herşeyi nasıl temizlicez bu sorulara cvp bulmak için
User658383839 banada sağlık ocağındaki ebe 30.haftalarda hastane çantanı da hazırla her ihtimale karşı demişti. Şuan 25+5deyiz. Hu ay dolabı alsam 1 aya anca gelir 30dan sonra yerleştirirm 🥹 hem insan yerleştirdikçe eksiklerini de görür
User658383839 Roxy kullandım 3 bebeğim de de. Ama ilk kıyafetlerinde 2 kez durulama yaptım.
Tubishhhlinaaa teşekkür ederim
mavisevenanne ay evet bir de onlar var dediğiniz gibi 🥲
User658383839 ben 35deyim yeni yikayip utuleyip cantasini hazirladim dolaba koydum cokda erken olursa aç kapa mikrop kapabilir gibi geliyor. İncia ve uni baby marka sampuan ve deterjan aldik yumuşatıcı önerilmiyor yenidoganda kullanilmayi. 30 derece hassas bölümde yıkadım ☺️🌸
seyma0661 Evet kız ağırlaşmadan yapalım bir an önce🫢
Ben dolabı aldım yıkayıp, ütüleyip dolaba koyması kaldı 🥲
happyprincess_06 teşekkür ederim.
Çoğunluk uni baby duydum ama bakalım 🥹🥰