• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

User658383839 baby me granül sabun ve duru klasik granül sabunla yıkıyorum. Yumuşatıcı olarak da Dalin ve chicconunkini kullanıyorum. Hepsinden memnunum. Açık renkleri 40 derece, koyu renkli ve renklileri 30 derecede yıkıyorum. İlk başta 800 devirde atıyordum şimdi 1000de atıyorum.

Teacherr bazı çamaşır makinelerinin lastik kısımları küf bile tutar. Hal buyken makineyi temizlemeden yıkanan camaisrlar elbette ki toksin bile doludur. Benm makinemi ben düzenli şekilde temizlerim araları vs o sebeple ilk yikama hariç boş calistirmayacagim. Limon tuzuyla boş çalıştırmak zaten henm sık sk yaptifim bir rutin. Elbette ki yine yapacağım. Kafa siyirir derecede takıntı yapmaya gerk yok ama sonucya onlar yenidoğan. Erken doğum yapan bebeklern derileri bile bazen saydam olabiliyorken bu tarz şeylerde çocuk direnç kazanana kadr dikkat etmekte fayda var. Her seyik fazlası gibi azı da zarar

Almira_ teşekkür ederim çok güzel açıklamışsiniz ☺️ evet kurutma makinam yok
    Ütüyle de en düşük derece de ütülerim artık

Merveesi yardım edenim var ama sonradan herşeyini ben yaptım dememeleri için dediğiniz gibi erken yapicam biraz 😄

Merveesi evet zaten kokladiğım zaman kokuları aynı bizlerin kullandıklari kokular gibi kokuyor 🥴

User658383839 bende dün yıkadım 35+1 deyim. Son zamanlarda vakit geçmiyor kış da olunca evdeyim hep. İyi oldu bu zamana bırakmam benim için. Deterjan roxy almistim kokusu vs rahatsız edici değil güzel. Ama dün arka arkaya 4 makine çalıştırinca makinede beyaz beyaz kalıntılar oldu. Hassas programda 40 derecede yıkadım. Kurutmaya da hassas da kuruttum.

Merveesi ben erkek çocuk diye bol bol beyazlı mavili beyazlı lacivertli aldım yaa iyi mi hiç aklıma gelmedi o vakitte🤦‍♀️ Ama şu arıtma işini bi ben mi merak ettim kimse de başlık bile açmamış başlık açasım vardı bu konuya hakketen. Sprey leke çıkarıcı aldım çitileme yapabileceğimi sanmıyorum da söylediğiniz gibi suda akıtıp sonra şu lavabo fırçalarıyla sapından tutup fırçalarım herhalde diye düşündüm🤭

Teacherr ben de aynı şeyi düşünmüştüm hastahane yıkanan çarşaf vs her malzemeyi bebek deterjanıyla yıkadıklarını sanmıyorum ya erken doğanlarla ilgilenen peraonel sonuç olarak bebek deterjanıyla yıkamıyorlar kıyafetlerini her türlü temas ediyorlar bebeklerle de. Ben bazen kendimi girdaba girmiş hissediyorum

happyprincess_06 ona dikkat etmek lazım ama aşıları bakımları tam olduğu zaman kedi kılı dan sorun olmadığını duymuştum bende çok seviyorum ama evde bakmaya cesaret edemiyorum eşim çok titiz çok sorun yaşarız inş bahçeli bir evim olursa kedi köpek tavşan tavuk horuz tüm hayvanları çok seviyorum 🤭🤗

ben siveno kullandım ilk yıkamada 30 derecede yıkadım kurutma makinesine de atmadım serdim kendi kendine kurudu kurutma küçültüyor diyor herkes

Gamzeli_03 bisicik olmaz benimkiler bebeklikten bu yana (yaşlandılar suan) bendeler ve bakımları tam. Birlikte düşe kalka yuvarlana büyümeyi öğrenecekler mecbur oda evlat buda. Titiz olma konusundada zaten besleyen bilir kedi seni beni begenmez bizden daha temiz inanin 😀 inşallah hayalinizin gerçek olmasini dilerim ☺️

eliff4 canım daha bugün yıkadım ütüledim herşeyini. Ben Uni baby kullandım. Yenidoğan çamaşır sabunu ve yumuşatıcısı. Yumuşatıcısı çok az koydum. Valla bebek kokuyor ortalık 🌸

@“User658383839”# önce makınanı boş bir sekılde 30dk çalıştır bıtınce bır bez ıle lastık aralarını sıl. Ben siveno marka deterjan aldım 30derecede 1 saat yıkadım 😊 sıveno incia markalarını kullanabılırsin sık sık kampanyaları da oluyo

User658383839 siveno aldim herseyi onunla yikadim yumusatici gerektirmiyor siveno sıvı deterjan ütüleyip cantayi 32. Haftada hazirladim 36 haftalik olucam sagkikla gelsin bebislerimiz