User658383839 ben 35. Haftada hazır etmiştim tabi daha da erken olabilir sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🥰
Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧
User658383839 ne güzel ben daha hiçbirşey almadım erken mi diye düşünüyorum
mavisevenanne O zaman İZİWash markasını öneririm. onuda kullandım , ağaç liflerinden üretilmiş, kimyasal içermez
Deryakil yok canım daha neresi erken olsun bence tam zamanı almanın🥰
Nisanurr00 oyyss 🫠 bir tek toz olarak mi yoksa sıvı deterjan olarak mı diye arasında kaldım 😅
Sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🥰😍
Nisanurr00 inşallah teşekkür ederim 🥰😌
Kızlar siz sadece yenidoğanları mı yıkayıp ütülediniz yoksa aldıysanız eger 3 ve 6 aylık kıyafetleri de mi araya kattınız.
User658383839 bence hem toz hem yumuşatıcı alın derim❣️
Vlog1345 ben yenidoğanları yıkadım sadece diğerlerini zamanı geldiğinde yıkamayı düşünüyorum
User658383839 benim ilk bulduğum dalin di onun deterjanı ve yumuşatıcısını aldım mis gibi kokuyor ama iki kere durulama yapın 30derecede 800devir olarak yıkayın ve yıkamadan önce makineye tambur yıkama yapın ki içi temizlensin normal deterjan kalıntıları kıl tüy vs varsa temizlenir
AlyaAlara aaa bunu duymamıştım teşekkürler bilgilendirme için bir çözüm yolu mutlaka vardır dedikleri 👏😃
Nisanurr00 teşekkür ederim toz da kalıntı yapıyor diyorlar ya
busra_basturk dalının kokusu yok sanki ya
User658383839 bende kalıntı yapmadı bilmiyorum
happyprincess_06 amin canım 🤲🏻😘
User658383839 uni baby yenidoğan ile yıkıyorum. 30 derece 600 devirde. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Çamaşır makinesini önceden çalıştırmadım. Direkt attım.