• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

Bende siveno sivi deterjan aldım kendinden yumuşatıcılı kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyorum 30. Haftada falan başlarım şuan 20. Haftadayim

Larraa, başlığı Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧 olarak değiştirdi.
Larraa bu tartışmayı sabitledi.

happyprincess_06 kızlar heyecan var anlıyorum ama bu kadar pipirikli olmayın bu bebekler mikrop da almalı cam fanus içinde büyütemezsiniz İlk bebeğim de öyle herşeye aman dikkat ederdim ama öyle olmuyor işte biraz salmak gerek

aslaninannesi7 uni baby mi siveno mu daha iyi acaba yumuşatıcı kullanmak iyi mi bebek kiyafetlerinde kararsız kaldım ben hangisini alsam acaba ?

User658383839 ben siveno marka aldım makinenin hassas bölümünde 30 derece 600 devirde yıkadım sonra düşük ayarda ütüledim. Renk ayrımı yapmadım. Yıkananilecek her şeyi yıkadım. Banyo seti gibi plastik ürünleri de yine siveno deterjanıyla su yapıp sildim. Hatta hastaneye götüreceğim kendi geceliklerimi de onun deterjanıyla yıkadım. Ama bu durum ilk kırkı çıkana kadar yapılacak bir şey diye düşünüyorum. Sonrasında her türlü alışması lazım. Bu seferde hassasiyete alıştırırsak daha çok alerjik sıkıntılara sebep olabiliriz.

aysgnr kuzum bende siveno aldım ama henüz yıkamadım. Renkli beyaz bir mi yıkasam kafam çok karışık nasıl yapsak bilmiyorum

User658383839 Siveno ile yıkadım yumuşatıcı kullanmaya da gerek yok ve içeriği temiz. Çamaşırları çok güzel yaptı ve çok hafif bir sabunumdu kokusu var asla rahatsız etmiyor. 30. Hafta gibi yıkamıştım hepsini. Ondan önce makine temizleyicisi ile çalıştırdım makinemi. Hepsini 30 derece hassasta yıkadım

aysgnr internetten mi aldınız acaba çok kötü geliyor kargolar yazmışlar hep akmış falan napsam bilemedim mağazalarda daha pahalı siz nerden almıştınız?

Siveno ve incia kullanıyorum ama sivenoya devam edicem çok memnun kaldım kendinden yumuşatıcılı ve en önemlisi içeriği temiz. 32. Haftadan itibaren herseyını yıkadık yerleştirdik.

User658383839 ben siveno ve duru granül sabun aldım ikiside çok güzel kokusuz kesinlikle tavsiye ederim. İlk kıyafetleri olduğu için 30derecede hassas yıkama yaptım

User658383839 29.haftamdayim uni baby deterjanı ve yumusaticisini aldim onlarla yıkadım kurutma makinesinde kuruttum dolabına dizdim hastane çantama koyacaklarimi da ayırdım 1 hafta 10 gün içinde de hastane çantasını hazırlayıp odasına koyarım hazır bulunsun diye 😊