• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

Vlog1345 ben yenidoğanları yıkadım sadece diğerlerini zamanı geldiğinde yıkamayı düşünüyorum

sweetmom_ ben de şuan 29 um . 25 ten beri aldıkça yıkayıp ütüleyip dolaba koyuyorum hiçbişey olmuyor mis gibi kokuyor dolabı her açtığımda. İlk gebeliğimde otuzları beklemiştim inanılmaz yorulmuştum bunda akıllandım erkenden hallettim haftaya da hastane çantamı ayarlayacsğım inşallah

Almira_ yenidoğanla bir gün geçirdikten sonra tekrsr yorum yapın olurmu☺️ küflü bir çamaşır malinesine hiç rastlasmdım cok şükür. Limon ve karbonat da makinenizden eder sizi dikkat edin

User658383839 benim ilk bulduğum dalin di onun deterjanı ve yumuşatıcısını aldım mis gibi kokuyor ama iki kere durulama yapın 30derecede 800devir olarak yıkayın ve yıkamadan önce makineye tambur yıkama yapın ki içi temizlensin normal deterjan kalıntıları kıl tüy vs varsa temizlenir

AlyaAlara aaa bunu duymamıştım teşekkürler bilgilendirme için bir çözüm yolu mutlaka vardır dedikleri 👏😃

Teacherr benim ilk gebelik hastane çıkışını hazırladığınızda buraya yazabilir misiniz neler koymamız gerektiğinin?

User658383839 uni baby yenidoğan ile yıkıyorum. 30 derece 600 devirde. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Çamaşır makinesini önceden çalıştırmadım. Direkt attım.

sweetmom_ yazarım tabi canım ama ben biraz dolduruyorum çantayı linölenmeyeyimmsonra😅 ilk gebeliğimde beş takım yedek koyduğumu duyanlar beni limçledi ben hastaneden dönerken bir tane bile kalmamıştı kıyafeti bebişimin bir gece kalmama ragmen ☺️

Pamuk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Teacherr Muhakkak ciddiye alacağım yapacaklarını sonuçta ilk değil tecrübeye sahipsiniz.

Teacherr yenidoğan zamaninda tek başıma olmayacagim. O yüzden sıkıntı yok :)

User658383839 bilmiyorum ki temiz oldu sonuçta pahalı normal deterjana göre zaten bitsin değiştiricem bende