• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

User658383839 yumuşatıcı uni baby almıştım ben, toz olarak da durunun lavanta kokulu olanını almıştım hassasda yıkadım 1 buçuk ay önce falan yıkadım ütüledim halen kokusu gitmemiş dolabını her açmada mis gibi kokuyor🐤❣️ne kadar erken hazırlarsanız o kadar iyi oluyor gerçekten benimki tam 2 günümü almıştı🥰❤️

User658383839 ben 35. Haftada hazır etmiştim tabi daha da erken olabilir sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🥰

Nisanurr00 oyyss 🫠 bir tek toz olarak mi yoksa sıvı deterjan olarak mı diye arasında kaldım 😅
      Sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🥰😍

Kızlar siz sadece yenidoğanları mı yıkayıp ütülediniz yoksa aldıysanız eger 3 ve 6 aylık kıyafetleri de mi araya kattınız.

Vlog1345 ben yenidoğanları yıkadım sadece diğerlerini zamanı geldiğinde yıkamayı düşünüyorum

sweetmom_ ben de şuan 29 um . 25 ten beri aldıkça yıkayıp ütüleyip dolaba koyuyorum hiçbişey olmuyor mis gibi kokuyor dolabı her açtığımda. İlk gebeliğimde otuzları beklemiştim inanılmaz yorulmuştum bunda akıllandım erkenden hallettim haftaya da hastane çantamı ayarlayacsğım inşallah

Almira_ yenidoğanla bir gün geçirdikten sonra tekrsr yorum yapın olurmu☺️ küflü bir çamaşır malinesine hiç rastlasmdım cok şükür. Limon ve karbonat da makinenizden eder sizi dikkat edin

User658383839 benim ilk bulduğum dalin di onun deterjanı ve yumuşatıcısını aldım mis gibi kokuyor ama iki kere durulama yapın 30derecede 800devir olarak yıkayın ve yıkamadan önce makineye tambur yıkama yapın ki içi temizlensin normal deterjan kalıntıları kıl tüy vs varsa temizlenir

AlyaAlara aaa bunu duymamıştım teşekkürler bilgilendirme için bir çözüm yolu mutlaka vardır dedikleri 👏😃

Teacherr benim ilk gebelik hastane çıkışını hazırladığınızda buraya yazabilir misiniz neler koymamız gerektiğinin?

User658383839 uni baby yenidoğan ile yıkıyorum. 30 derece 600 devirde. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Çamaşır makinesini önceden çalıştırmadım. Direkt attım.