• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

Gamzeli_03 bisicik olmaz benimkiler bebeklikten bu yana (yaşlandılar suan) bendeler ve bakımları tam. Birlikte düşe kalka yuvarlana büyümeyi öğrenecekler mecbur oda evlat buda. Titiz olma konusundada zaten besleyen bilir kedi seni beni begenmez bizden daha temiz inanin 😀 inşallah hayalinizin gerçek olmasini dilerim ☺️

eliff4 canım daha bugün yıkadım ütüledim herşeyini. Ben Uni baby kullandım. Yenidoğan çamaşır sabunu ve yumuşatıcısı. Yumuşatıcısı çok az koydum. Valla bebek kokuyor ortalık 🌸

@“User658383839”# önce makınanı boş bir sekılde 30dk çalıştır bıtınce bır bez ıle lastık aralarını sıl. Ben siveno marka deterjan aldım 30derecede 1 saat yıkadım 😊 sıveno incia markalarını kullanabılırsin sık sık kampanyaları da oluyo

User658383839 siveno aldim herseyi onunla yikadim yumusatici gerektirmiyor siveno sıvı deterjan ütüleyip cantayi 32. Haftada hazirladim 36 haftalik olucam sagkikla gelsin bebislerimiz

minikbebegim06 bir kaç parça eksiğim daha var onları da alayım inşaAllah önümüzdeki hafta başlayacağım. Bir heyecanlıyım ki sorma 😁 Sağlıkla gelsinler inşaAllah

sweetmom_ sen birde yıkayıp yerleştirirken gör hele inşallah sağlıkla gelsinler 🥰😍 bide benimde eksikler vardı dedim bunları yıkayıp yerlestireyim onları da alınca yıkarım hem hepsi yigilmamis olur hemde başka eksik varsa yerlestikce çıkıyor

User658383839 ben e bebek markası var granül aldım onla yıkadım hiçte makinayı boş çalıştırmadım çok güzel kokuyor ucuzda hem 😊

User658383839 dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım 30 derecede 30 dakika programda yıkadım🌸

User658383839
          Öncelikle makinamı komple temizleyip boş çalıştırdım dalinin deterjanını uni Baby nin yumuşatıcısını kullandım sonra ütüleyip yerleştirdim:)

User658383839 ben ilk önce makineyi iyice temizlenmiştim temizleyici ile içim rahat etsin diye ikinci gebeliğim şuan bir iki haftaya kadar kıyafetlerini yıkayıp yerleştircem yine önce makineyi boş çalıştırıp iyice temizlerim

User658383839 Ben UniBaby deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım. Kıyafetleri atmadan önce makinayı çamaşır makina temizleyicisi ile temizledim ondan sonra attım . 30 derece 600 devirde yıkadım. Sonrasında asıp kuruttum ve hepsini ütüleyip dolabına yerleştirdim. 31-32 . Haftalarımda yaptım hepsini. 35. Haftamda hastane çantasını hazırladım. 🤗

İçerikleri ne isimli bir instagram sayfası var. Orada deterjanlar da dahil bir çok ürün doğallığına göre puanlanıyor. Oradan bakıyorum ben ne alacaksam tavsiye ederim ☺️

Gulefsan1 uni baby doğal değil diye biliyorum. Puanı düşüktü. Siveno daha doğal ürünler üretiyor. Henüz bebek kıyafeti almadım ama kendi kıyafetlerimi green clean ile yıkıyorum. Doğal bir deterjan o da

User658383839 yumuşatıcıya gerek olmadığı için siveno ve incia aldım Şuan 31+2 haftalık hamileyim sadece battaniyeleri puset örtüleri vs yıkadım Bence ağırlaşmadan yıka canım şuan erkenden yapmadığım için pişmanım ağırlaştım yemeğimi zor yapıyorum Daha kıyafetler duruyor yıkanıp ütülenecek 🤦‍♀️ Birde çamaşır makinesini temizleyip öyle yıkadım çamaşırlarında da öyle yapıcam Doğunca normale dönerim herhalde 😂😂😂

User658383839 tekrar sayfaya baktım yanıltmamak adına. Unibaby ve dalin nin puanı 0 yani yüksek kimyasal içeriyor demek ☹️