Kızlar benim kasığımda agrı var altımda acayip bir baskı var kustum bugün 😐 ama nişan ve su yok.Bir de belime agrı giriyor kasılıyorum sonra düzeliyor bu sancı mı? Ya da ben garipten sancılar mı duyuyorum 😅
38+5 gelmeyen nazlı kızım 🤰
Tatlihamis ben spor yapıyorum bol bol gelsin artık açılma olsun diye herşeyi yapıyorum bakalım
Gulcag benim doktorum 37. haftada yapmıştı çatı muayenesi. Bence en iyisi çünkü çatın müsait değilse hiç strese girmeden, beklemeden sezeryan tarihi alırsın. Birde 10 gün uzun geldi bana, ben 35. haftadan beri haftada bir kontrole gidiyorum. Şuan 39um son gittiğimde 5 gün sonra gel dedi hatta.
Svl06 canm ben 40+0 oldm en aclma var ne sanci ne su ne nisan nazli kizlar coookkkk
Sedahoca aşkım öyle deme annemin de darmış doğumları hep zor olmuş vakumla çekmişler hatta kardeşim de doktor kızmış sana kim normal doğum yaptırdı kafayı öı yediler demiş abim ölmüş doğumdan sonra kardeşime de sakat olur demişler çok şükür olmamış ama doktor çok kızmış hatta benim doktorum da annemi gördüğün de doğum konuşurken siz sezaryen oldunuz dimi diye sordu annem de hayır dedi doktor ciddi misiniz diye ısrarla tekrar sordu durumu anlattık ondan sordum dedi 🤷🏼♀️
Hulyaaaaa75 aynı günmüşüz bende de hiç belirti yok 😞 p.tesi ye kadar gelmezse doktor müdahalesi isticem suni mi veriyor sezeryan mı razı olacağım korkuyorum kakasını yapacak diye
Pinaralbyrksrsn benm yarin randevum var bakalm ne dicek bende artk dogsun istyorum boyle bekle bekle olmuyo
Her gece bir heyecan hadi oğlum bu gece gelecek diye yatıyorum tık yok yalancısını bile yaşayamadım daha 😊 anca tekmelesin sağıma sağıma 😂