Sedahoca ay benim ki de ondan galiba ben sordum arkadaşa 38 haftamın içindeyim çatıma bakmadı ama normal diye tutturdu nerden biliyor belki çatım dar 😔
    Sedahoca 😂 Aynen ah keşke bu işler sırayla olsaydı ya 😁 yarın büyük ihtimalle suni başlıcaz hala evde çömelip duruyorum dua edin de sıramı savayım artık 🙏🏻😁
      Svl06 son 1 günüm kaldı ah ben nerelere gidimm 😂 39+6 🤦‍♀️
        Gulcag benim doktorum 37. haftada yapmıştı çatı muayenesi. Bence en iyisi çünkü çatın müsait değilse hiç strese girmeden, beklemeden sezeryan tarihi alırsın. Birde 10 gün uzun geldi bana, ben 35. haftadan beri haftada bir kontrole gidiyorum. Şuan 39um son gittiğimde 5 gün sonra gel dedi hatta.
        Svl06 bende 38+6 dayim ayni durumdayiz gelsin artikk :((
          Svl06 aynı ben 😁😁😁 eşime halleniyorum beraber olalım DİE kaçıyor benden bu bebeklerin gelecekleri hiç yok başka napabilirim bilmiyorum sabah gidicem Dr a bakalım ne diyecek
            Gulcag çatım dar diye birşey yokmuş iste Doğum anında fizyolojik olarak açılıyor diyorlar .Yoksa eski kadınlar ya da bu doktor olmayan yerlerde yaşayanlar nasıl Doğum yapacak 😐 bence ikiye ayrılıyor burda canı tatlı olanlar ve Kendi Canına bile kast edenler 😬
              KlncA duşta çömel canım inş hadi haberler bekliyoruz senden
              Sedahoca aşkım öyle deme annemin de darmış doğumları hep zor olmuş vakumla çekmişler hatta kardeşim de doktor kızmış sana kim normal doğum yaptırdı kafayı öı yediler demiş abim ölmüş doğumdan sonra kardeşime de sakat olur demişler çok şükür olmamış ama doktor çok kızmış hatta benim doktorum da annemi gördüğün de doğum konuşurken siz sezaryen oldunuz dimi diye sordu annem de hayır dedi doktor ciddi misiniz diye ısrarla tekrar sordu durumu anlattık ondan sordum dedi 🤷🏼‍♀️
                Hulyaaaaa75 aynı günmüşüz bende de hiç belirti yok 😞 p.tesi ye kadar gelmezse doktor müdahalesi isticem suni mi veriyor sezeryan mı razı olacağım korkuyorum kakasını yapacak diye
                  Gulcag cidden mi 😱😱 ne bileyim kız ben bana böyle dediler doktor muyum ben öğretmenim 🙄🙄 olabilir bu hayatta herşey .
                    Her gece bir heyecan hadi oğlum bu gece gelecek diye yatıyorum tık yok yalancısını bile yaşayamadım daha 😊 anca tekmelesin sağıma sağıma 😂
                    Gulcag canım ne güzel işte doktorun normal Doğum yanlısı benim 38. Hafta bitmek üzere bitince yani yarın bakacak Cuma gel çatına bakalımm dedi ama normal olsun diye de kadın söylüyor sürekli
                      Sedahoca oy kurban olurum öğretmenim benim 😍😘 sana bşy demedim kuzum anlattım durumu 😂 bende doktordan öğrendim kısa boylu olanlarda normal doğum zor olurmuş 1.50nin altında olanlar artık zorlamıyorlar yani
                        Fatmanaz aşkım normal olsun bende isterim ama çatıma bakmadı korkum o 😔 son anda sancı su falan gelir olmadı hadi sezaryen der iki doğum yaptırırlar bunlar 🤷🏼‍♀️