Dora91 aynen geçmiyor 10 gün benim 11 gün kaldı 😬😍🙈 40 haftayı illa görecez galiba 😂😂😂 sen kesin doğurursun böyle konuştuk ya 😂
Gulcag dur bakalım doğurursam fatmanazı doğurdum diye ilan vereceğim 😂😂
    Dora91 hayirlisi canim artik napalim biz elimizden geleni yapiyoruz canlari ne zaman isterse gelsin sipalar
      Yasdeniz açılmayı bilmiyorum bakmadılar sunni sancı ile 2 3 gün yatırırız dedi doktor
      Aysunh arada sırada kasıklarıma giriyor ağrı kıvrandırıyor ama sonra geçiyor hep yalancı sancılarla boğuşuyorum 😔
        Sudem çarsamba ya kadae gelmezse yatırırip 2 3 gün sunni sancı verecek
        secilertu benimde kasıklarım çok acıyor yürümekte zorlanıyorum gece labovyaa giderken bıcak sağlıyorlar sanki ama hiç birşey yok onun dışında çektiğimiz acı ile kalıyoruz niye böyle oluyor bir an önce su nişan gelsin
          secilertu benimde kasıklarım çok acıyor yürümekte zorlanıyorum gece labovyaa giderken bıcak sağlıyorlar sanki ama hiç birşey yok onun dışında çektiğimiz acı ile kalıyoruz niye böyle oluyor bir an önce su nişan gelsin
          Yokk yalancıymıs yoksa suan çoktan doğurmuş olmam gerekti. 🤦🏼‍♀️
          • Yokk bunu yanıtladı.
          • Yokk bunu beğendi.
            secilertu belin ağrıyo mu peki canım bel ağrısı gerçek sancıların doğumun habercisi diyolar. Bel ağrıların sıklaştıkca doğum yaklasıyo anlamına geliyomuş.
              Aysunh keşke gelse artık beklemekten kaygılarım korkularım tavan yaptı resmen 😔
                Mrveglmez belimde de öyle aman aman bir ağrım yok açıkçası 🙄 kasık ağrım daha baskın oluyor sancı gelince
                ilkim19 ah ah benimkide kanalda değil ayın 30 da randevum var bakalım
                Gulcag canım gittim ben bugün Salı günü Doğum yumuşamış baya iyi dedi çatı muayenesini yaptı