38+5 gelmeyen nazlı kızım 🤰
Kklsnmelike ya aslinda 40 hafta en guzeli ama insan bi an evvel dogsun istiyor birde etrafinizdakileri gorunce bizimkide dogsun istiyoruz
38+5 çok şükür sancim felan yok biraz daha dursun herşey vaktinde güzel bebeklerinde kendini en güzel şeklide tamamlaması 40 hafta oluyor
Tam 39 bugun nisan geldi bekliyorum😍😍
40+5 olduk gelmiyor nazlı kızım.
Kızlar benim ikinci gebeliğin dünyalar güzeli 1.5 yaşımda kızım var ikincisinde kız işte bekliyorum zamanını benim ilk kızımda nişan felan gelmedi tesadüf kırk haftalik ta kontrole gittim 2 cm açılmam olmuş ben hiç anlamadım sancı felan sonra yatış verdiler öğleden sonra 4 yattım suni verdiler gece 3 de doğdu kızım ben çok şükür süni sancıda kivranmadim sürekli hastanenin içinde gezdim felan suyum geldi gezerken beş dk içinde doğum başladı 4 ikinmada doğdu kızım çok şükür bunda da insan korkuyor tabi ama Rabbim yardım ediyor tecrübem ne oldu güçlü durmak acıya dayanmak oldu dilerim hepimiz bir avazda kurtuluruz
Ya kızlar haftaların benimle aynı çoğunuzunda büyük çatı muayeneniz yapıldı mı? Benim doktorum yapmadı hep normal doğum diyip duruyor ya çatım darsa 🤷🏼♀️ Riske mi atıyor doğum anın da mi bakacak nstde sancım da çıktı ama bakmadılar hiç 😒 38+3 olacağız birazdan. Geçen Cuma gittim 10 gün sonra gel dedi o kadar🙄
Svl06 beeen 💁♀️ 38+5 iz bizde.
Kızımın keyfi yerinde galiba 🤷♀️
Kızımın keyfi yerinde galiba 🤷♀️
Kklsnmelike tabiki hayirlisi
Kklsnmelike insallah hepimiz bir avazda dogururuz rabbim yardimcimiz olsun 🙏
Ayyy bizimde kizimiz nazli cikti vallahi 39+5 olduk simdi ama tik yok yalanci sancilardan baska 😁😁
Svl06 benimde kanalda ama gelen giden yok yalancı sancılar bınkac gundur artmaya basladı o kadar 😄 38+3 üz 😂