Zbuse ayy hadi bakalim kzuum darisi bize insallah
Kklsnmelike insallah hepimiz bir avazda dogururuz rabbim yardimcimiz olsun 🙏
Gulcag hah ha umarimnkisa surerde bizde doguranlar kervanina katiliriz 🤲🙏😄
Ayyy bizimde kizimiz nazli cikti vallahi 39+5 olduk simdi ama tik yok yalanci sancilardan baska 😁😁
    Gulcag canim benim doktorumda normal olacak deyip duruyor hic cati muayeneside yapmadi neye gire normal dedi amlamis degilim sadece kizim dogum kanalina girmis okadar ayniyiz yani
      Svl06 benimde kanalda ama gelen giden yok yalancı sancılar bınkac gundur artmaya basladı o kadar 😄 38+3 üz 😂
        Mrveglmez bende doktorumun bana dedigi gibi comelip kalkiyorum sicak su tut belinden asagiya fekan demisti onuda yapiyorum bakalim hayirlisi yuruyus zaten yaoiyorum ama ne gelen var ne giden😄
          Yasdeniz aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum 🙄 normal halimde hiç doğuramayacağım gibi geliyor 😢 bir anda mı oluyor acaba her şey 39+3 👋🏻
            Svl06 benim de kız doğmadı sanki son ay bir yıl gibi geldi resmen 38+3 üz 🤦🏼‍♀️
              Elaylama hahahaha seni hep çaresiz yerlerde görüyorum arkadaş 🤦🏼‍♀️😅
                Svl06 kanalda değildi ama aşağıdaydı benim de kızım. Ama yani bu gün ağdacımla konuştuk o söyledi sen daha bacağını doğru dürüst açamıyorsun çatına baktılar mi dedi ki haklı belimden sorun yaşamıştım daha önce öyle rahat açamam bacaklarımı. Senelerdir de o yapar ağdamı kafamı iyice karıştı acaba Pazartesi gidip çatıma mı baktırsam 😔
                  KlncA 😫 41 mi delirir insan sen merdiven inip çıkarken yaz arkadaş siz daha doğurmadınız diye bize sıra gelmiyor 😂😆
                    Svl06 evet canım aynen bende oyle havalardan dolayı yuruyemıyorum cok yagmur yagıyor ama evde iş kosturmaca derken kasılıyo bel agrısı oluyo oturunca gecıyo kandırıyo bıızı vala ben ıcerde rahatım yorma benı dıyo bızım nazlı kızlar 😄
                      Svl06 kimi doktorlar çatının Doğum anına kadar açıklayabileceğini Doğum anında açılacağını iddia ediyor sizinki ondan sanırım😬
                        Svl06 aynen vala bunlar bazen bizi mahvediyo esim agrimdan doguruvercem saniyo kiyamam 🤗🤗
                          Kızlar benim kasığımda agrı var altımda acayip bir baskı var kustum bugün 😐 ama nişan ve su yok.Bir de belime agrı giriyor kasılıyorum sonra düzeliyor bu sancı mı? Ya da ben garipten sancılar mı duyuyorum 😅
                            Sedahoca ay benim ki de ondan galiba ben sordum arkadaşa 38 haftamın içindeyim çatıma bakmadı ama normal diye tutturdu nerden biliyor belki çatım dar 😔