Kklsnmelike tabiki hayirlisi
38+5 gelmeyen nazlı kızım 🤰
Kklsnmelike insallah hepimiz bir avazda dogururuz rabbim yardimcimiz olsun 🙏
Ayyy bizimde kizimiz nazli cikti vallahi 39+5 olduk simdi ama tik yok yalanci sancilardan baska 😁😁
Svl06 benimde kanalda ama gelen giden yok yalancı sancılar bınkac gundur artmaya basladı o kadar 😄 38+3 üz 😂
Yasdeniz aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum 🙄 normal halimde hiç doğuramayacağım gibi geliyor 😢 bir anda mı oluyor acaba her şey 39+3 👋🏻
Svl06 kanalda değildi ama aşağıdaydı benim de kızım. Ama yani bu gün ağdacımla konuştuk o söyledi sen daha bacağını doğru dürüst açamıyorsun çatına baktılar mi dedi ki haklı belimden sorun yaşamıştım daha önce öyle rahat açamam bacaklarımı. Senelerdir de o yapar ağdamı kafamı iyice karıştı acaba Pazartesi gidip çatıma mı baktırsam 😔
Svl06 evet canım aynen bende oyle havalardan dolayı yuruyemıyorum cok yagmur yagıyor ama evde iş kosturmaca derken kasılıyo bel agrısı oluyo oturunca gecıyo kandırıyo bıızı vala ben ıcerde rahatım yorma benı dıyo bızım nazlı kızlar 😄
Kızlar benim kasığımda agrı var altımda acayip bir baskı var kustum bugün 😐 ama nişan ve su yok.Bir de belime agrı giriyor kasılıyorum sonra düzeliyor bu sancı mı? Ya da ben garipten sancılar mı duyuyorum 😅